Widok
Witam
Ja rowniez nosze sie z zamiarem kupna szerogowki w Pepowie - Osada4. Czy ktos moglby mi udzielic informacji na temat rzetelnosci i solidnosci tego dewelopera oraz jak to wyglada z tymi szeregowkami? Mam na mysli zastosowane materialy, jakosc ich wykonczenia, zagospodarowanie drogi, kanalizacja. Oczywiscie wszystko jest adekwatne do ceny, ale tez nie oznacza to, ze np. budowanie tanszych domkow ma odbiegac od normy budowlanej i stosowanych standardow. Czyli wszystko powinno byc wykanczane solidnie, takie mam zdanie.
Bede wdzieczny za jakiekolwiek opinie i podpowiedzi.
Ja rowniez nosze sie z zamiarem kupna szerogowki w Pepowie - Osada4. Czy ktos moglby mi udzielic informacji na temat rzetelnosci i solidnosci tego dewelopera oraz jak to wyglada z tymi szeregowkami? Mam na mysli zastosowane materialy, jakosc ich wykonczenia, zagospodarowanie drogi, kanalizacja. Oczywiscie wszystko jest adekwatne do ceny, ale tez nie oznacza to, ze np. budowanie tanszych domkow ma odbiegac od normy budowlanej i stosowanych standardow. Czyli wszystko powinno byc wykanczane solidnie, takie mam zdanie.
Bede wdzieczny za jakiekolwiek opinie i podpowiedzi.
Uwaga na właściciela firmy sgj deweloper. Facet bardzo nie miły właśnie po ponad roku czekania na informacje dowiedzieliśmy się że nie sprzeda nam domu, pomimo wpłaconego zadatku, widać że facetowi zależy na kasie bardzo natomiast na potencjalnych klientach wogole, nie polecam współpracy z tym Panem.
Kupiłem dom na Osadzie . Dom b.ładny i przestrzenny, b.dobrze nasłoneczniony, jasne nasłonecznione wnętrza , . Wykonanie i materiały na wysokim poziomie, byłem zadziwiony że w takiej atrakcyjnej cenie można kupić tak ładnie wykonany budynek i w takiej lokalizacji . Właściciel jest rzeczowym, konkretnym Przedsiębiorca, a co ważne uczciwy i słowny . Dodatkowo Właściciel obiecał wjazd drogą od ulicy Gdańskiej i wykonał ją bez problemowo tak jak mówił, wczoraj byłem zobaczyć to bardzo ułatwi nam dojazd po wprowadzeniu