Widok
gorzej jak przy jeździe BMW i myśleniu o kasie nie myśli o niczym więcej . Wyprowadzenie rynny na środek ogródu beż zadnego drenarzu , jest normalnie kałuża... Studzienkę lub odwodnienie klient sam musi zrobić , jak są poprawki przy odbiorze to słychać " Mi nie zależy aby to sprzedać , ja nie będę robił takich rzeczy itp: tak się raczej porządny przedsiębiorca nie zachowuję. Rozumiem kasa kasą i bmw bmw ale jakiś szacunek do klienta dzieki któremu się zarabia powinien być .
Wyjazd od ulicy gdańskiej jest ale jakość straszna, dziura na dziurze w dodatku z jakiegoś gruzu z smiećmi (ciekawe co na to ochrona środowiska) - warto zobaczyć jak inni deweloperzy w sąsiednich inwestycjach super drogę zrobili dla swoich klientów...słowny to chyba o innym deweloperze piszesz... żeby nie było jeśli chodzi o materiały z jakich domy są budowane to na dobrym standardzie trzeba przyznać ale to tylko tyle z pozytywnych rzeczy reszta to standard "0"
Czyżby sam deweloper pisał sobie o sobie opinie ....
Może i wszystko wygląda ładnie ale po bliższym przyjżeniu się wychodzą pewne mankamenty aczkoliwke jak na razie nie mogę mieć wielkich zastzreżeń co do jakości materiałów z jakich został abudowany sam budynek , niestety ściany żle wygłuszone , sąsiadów sluchac jakby siedzieli obok nas , drzwi zewnętrzne to tylko atrapa , zamki rdzewieją po miesiącu i często zacina sie zamek . Deweloper w ogóle nie jest chętny do jakiejkolwiek współpracy z mieszkańcami , odrzuca zgłoszenia twierdzac ze to wina klienta bez żadnej ekspertyzy .Zapadająca się kostka na froncie domu , droga dojazdowa to jakiś koszmar zaraz posypią się pozwy o zwrot kosztów naprawy auta .
Może i wszystko wygląda ładnie ale po bliższym przyjżeniu się wychodzą pewne mankamenty aczkoliwke jak na razie nie mogę mieć wielkich zastzreżeń co do jakości materiałów z jakich został abudowany sam budynek , niestety ściany żle wygłuszone , sąsiadów sluchac jakby siedzieli obok nas , drzwi zewnętrzne to tylko atrapa , zamki rdzewieją po miesiącu i często zacina sie zamek . Deweloper w ogóle nie jest chętny do jakiejkolwiek współpracy z mieszkańcami , odrzuca zgłoszenia twierdzac ze to wina klienta bez żadnej ekspertyzy .Zapadająca się kostka na froncie domu , droga dojazdowa to jakiś koszmar zaraz posypią się pozwy o zwrot kosztów naprawy auta .