Widok
No jechałem tylko po bulwarze, ciesze sie ze nie musiałem w terenie :D Dla mnie sid z tarczówką to porażka i zdania nie zmienie.
btw, Mam już za sobą jazde na nowym fox'ie F80 RLC 2008. Jak dla mnie rewelacja, mam porównanie do foxa F80RL 2005 i czuć różnice, nowy pracuje bardziej płynnie, jest bardziej czuły. W starym miałem max 6cm skoku, w nowym jest już 6.5cm, to też różnica na plus :)
btw, Mam już za sobą jazde na nowym fox'ie F80 RLC 2008. Jak dla mnie rewelacja, mam porównanie do foxa F80RL 2005 i czuć różnice, nowy pracuje bardziej płynnie, jest bardziej czuły. W starym miałem max 6cm skoku, w nowym jest już 6.5cm, to też różnica na plus :)
Dobra.. tylko w czym fox jest lepszy od reby ?? reba ma manetka z blokada i system floodgate.. a foxa moge wziasc ablo: X - system auto blokada auto odblokada lub RLC - system zablokowania ręcznego.. (bez manetki :| ) i jaka redukcja ugiec amora wywołanego przez nacisk pedałow.. - reba tutaj jest fajniejsza.. tak mi sie zdaje..
Ja tak troche poza tematem, pozdrawiam serdecznie pacjenta, który dziś w okolicach koleczkowa około 14:30 jechał na krótko ! ( 3 stopnie, deszcz i wiatr) Youcek to moze Ty i Twoja reba chartujecie sie przed maratonami ?
btw, trzeb byc kompletnym debilem żeby założyc czapke, kurtke, grube rękawice i krótkie spodenki :D
btw, trzeb byc kompletnym debilem żeby założyc czapke, kurtke, grube rękawice i krótkie spodenki :D