Widok

SID Team + tarcze

Czy uważacie ze połączenie SID`a Team`a 28mm z tarczami dobrej jakości jest dobre ? Czy amor nie jest mało sztywny ? Czy lepiej połączyć tarcze z amorkiem typu REBA bądz FOX ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety :D to nie byłem ja :)) Gdzie ja sie kręce jak narazie.. to po lasach oliwskich :))
Sławek-uwazaj !!!!!!!!!!!!!!!,moze jakiś nowy Jurek Absalon z 3-sta.
Sławek pamiętaj że forma to jak fortuna w przysłowiu.
noooo wiosna przeciez :D
może jegomościa jakieś psy pogoniły i odgryzły nogawki ;D

na złodzieju czapka GORE ;)
Ja tak troche poza tematem, pozdrawiam serdecznie pacjenta, który dziś w okolicach koleczkowa około 14:30 jechał na krótko ! ( 3 stopnie, deszcz i wiatr) Youcek to moze Ty i Twoja reba chartujecie sie przed maratonami ?
btw, trzeb byc kompletnym debilem żeby założyc czapke, kurtke, grube rękawice i krótkie spodenki :D

www.trek.gd.pl
Krzyżak napisał(a):

> Jucek oweszm bedziesz Slawka mijal, o godzinie 18 jak zjedziesz
> z petli mega a Slawek w tym czasie bedzie krecic sie kolo
> podium :D

coz, zycie jest okrutne;-)
Jucek oweszm bedziesz Slawka mijal, o godzinie 18 jak zjedziesz z petli mega a Slawek w tym czasie bedzie krecic sie kolo podium :D
Taaaa Sławek to cienias do potęgi :D:D:D:D
i w sumie.. nie wiem jak wyglądasz :D powiedz mi co masz napisane z tyłu ma spodenkach :D albo jaką masz opone tylna :D
Zobaczymy :d to bedzie moj pierwszy sezon w MTB - jak dotad tylko MTBO :)
Na maratony jeszcze jestem za słaby, tam tylko zawodowcy jeżdżą. Jak już będe duzy to kupie sobie licencje i już bede zawodowcem, moze wtedy pojade na jakiś maraton. Krzycz z daleka jak będziesz mnie mijał, zebym miał duzo czasu żeby usunąć się z drogi, pewnie będziesz pędził niczym wicher.

www.trek.gd.pl
reba :) - zobaczysz jaka, jak bede cie mijał na maratonie :D ( jesli na takowe jezdzisz :D )

PZDR :)
Jaki ?

www.trek.gd.pl
NO I KONIEC POSTU - AMOR KUPIONY :)
DZIEKI :)
a jaki skok poleciacie ? 100mm ? aktualnie jezdzilem na.. na 120 - chyba! - ale na 100mm minimum to na pewno - bo nie wiem od kad do kad to sie mierzy.. - i było w sumie ok.. Chyba nie ma sansu 80mm kupowac ?
RLC to nie automat, ja automata bym nie kupił, jak blokada to tylko ręczna. nic mi nie przeszkadza, chce zablokowac to blokuje i tyle, nie czuje zadnego dyskomfortu przy wykonywaniu tej operacji :D

www.trek.gd.pl
mi nie przeszkadza, mialem sida WC i celowo wsadzilem pokretlo zamist manetki
i powiedz.. czy nieprzeszkadza ci to.. ze nie masz manetki ktora blokuje amorka.. i jak chcesz go np odblokowac.. wiezdzajac powiedzmy naa.. na kocie łby.. musisz sie schybal.. by przekrecic zawór ?
ale jednak blokada sie przydaje.. w sumie.. lepiej jak sam czasami konrolujesz amorka - niz robi to za ciebie "maszyna" . Jesli uzywasz tego.. z automat blok a odblok. to powiedz.. czy to ci nie przeszkadza.. np. w maratonach czy xc jak jezdzisz ?
do góry