Widok
SILGIELKA Z GDAŃSKA SZUKA KOLEŻANKI DO WSPÓLNEGO POCENIA SIE NA SIŁOWNI I NIE TYLKO :)
Witam wszystkich czytających :)
28letnia wesoła gadatliwa singielka z Gdańska z silną potrzebą wysiłku fizycznego poza kobietkę najchętniej również singielkę która w godzinach popołudniowych ma czas i motywację do wspólnych ćwiczeń na siłowni... a potem może jakaś kawa czy coś :P :)
dlaczego singielka poszukiwana - ze względu na ilość wolnego czasu :) tylko tyle :)
pozdrawiam bardzo serdecznie
ANka
28letnia wesoła gadatliwa singielka z Gdańska z silną potrzebą wysiłku fizycznego poza kobietkę najchętniej również singielkę która w godzinach popołudniowych ma czas i motywację do wspólnych ćwiczeń na siłowni... a potem może jakaś kawa czy coś :P :)
dlaczego singielka poszukiwana - ze względu na ilość wolnego czasu :) tylko tyle :)
pozdrawiam bardzo serdecznie
ANka
Albert Einstein twierdził, że "nie ma głupich pytań, są tylko głupi ludzie".
Zazwyczaj jestem ostrożna z wyciąganiem tak daleko idących wniosków.
Jest jednak inne przysłowie...
" nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi".
Nie ma głupich pytań oznacza, że nawet złe pytanie, o ile uzyskamy na nie mądrą odpowiedź czyni nas mądrzejszymi. Tylko głupie odpowiedzi są złe, niewłaściwe. Nawet z pytań uznawanych za "głupie" można coś wynieść.
Zazwyczaj jestem ostrożna z wyciąganiem tak daleko idących wniosków.
Jest jednak inne przysłowie...
" nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi".
Nie ma głupich pytań oznacza, że nawet złe pytanie, o ile uzyskamy na nie mądrą odpowiedź czyni nas mądrzejszymi. Tylko głupie odpowiedzi są złe, niewłaściwe. Nawet z pytań uznawanych za "głupie" można coś wynieść.
~ANka Może nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodziło mi bardziej o to przy jakiej czynności a nie w jakim miejscu na ciele. Poza tym oszczędzaj Caps Lock.
Sissel jestem pod wrażeniem Twojego wywodu. :)
~kosmo forum jest po to żeby dyskutować. Poza tym pytanie miało żartobliwy charakter więc niepotrzebnie się bulwersujesz.
Sissel jestem pod wrażeniem Twojego wywodu. :)
~kosmo forum jest po to żeby dyskutować. Poza tym pytanie miało żartobliwy charakter więc niepotrzebnie się bulwersujesz.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
@Anka:
Twój anons zawiera - być może niezamierzony - podtekst, co Cross doskonale wyłapał.
".. i nie tylko" może oznaczać, ze oprócz siłowni i kawy dopuszczasz równiez np. wspólne zakupy.
Ale równie dobrze mogło oznacząć, że planujesz WSPÓLNIE z poszukiwaną osobą pocić się również w innych miejscach niż siłownia.
Szczególnie, że kierujesz anons do singielek.
Osoby sparowane równie dobrze przecież mogą mieć dużo wolnego czasu (bo są np. niepracujące)
Paniała?
Twój anons zawiera - być może niezamierzony - podtekst, co Cross doskonale wyłapał.
".. i nie tylko" może oznaczać, ze oprócz siłowni i kawy dopuszczasz równiez np. wspólne zakupy.
Ale równie dobrze mogło oznacząć, że planujesz WSPÓLNIE z poszukiwaną osobą pocić się również w innych miejscach niż siłownia.
Szczególnie, że kierujesz anons do singielek.
Osoby sparowane równie dobrze przecież mogą mieć dużo wolnego czasu (bo są np. niepracujące)
Paniała?
"Twój anons zawiera - być może niezamierzony - podtekst, co Cross doskonale wyłapał.
Szczególnie, że kierujesz anons do singielek."
Chociaż jedna osoba potrafi wychwycić zabawny podtekst.
;))
Szczególnie, że kierujesz anons do singielek."
Chociaż jedna osoba potrafi wychwycić zabawny podtekst.
;))
Stanisław Lem
Stanisław Lem
"Ja tam nie wiem, czy zboczenie jest zabawne? :)"
Zboczenie nie jest zabawne ale to że ktoś wszędzie widzi zboczenia jest bardzo zabawne.
Bardzo mnie rozczarował powyższy wpis. Zabrakło inwencji do dyskusji to zaczęły się bluzgi.
Podpisano: Yeti-erotoman.
:)
Zboczenie nie jest zabawne ale to że ktoś wszędzie widzi zboczenia jest bardzo zabawne.
Bardzo mnie rozczarował powyższy wpis. Zabrakło inwencji do dyskusji to zaczęły się bluzgi.
Podpisano: Yeti-erotoman.
:)
Stanisław Lem
Stanisław Lem
^A mnie się wydaje, że głodnemu i chleb na myśli, erotoman zawsze ma takie skojarzenia
Jak ktoś jest głodny, to nie tylko o chlebie myśli.
A moje pytanie do Ciebie:
Skąd tyle wiesz o erotomanach i pedałach? Co masz przeciwko nim? Czy bolą Cię upodobania inne niż własne?
Wygląda na to, że jesteś Homofobem.
Widzicie Sadyl i Cross jest już nas Trzech.
^Chociaż jedna osoba potrafi wychwycić zabawny podtekst.
Nie tylko jedna. Jest nas więcej:)))
Jak ktoś jest głodny, to nie tylko o chlebie myśli.
A moje pytanie do Ciebie:
Skąd tyle wiesz o erotomanach i pedałach? Co masz przeciwko nim? Czy bolą Cię upodobania inne niż własne?
Wygląda na to, że jesteś Homofobem.
Widzicie Sadyl i Cross jest już nas Trzech.
^Chociaż jedna osoba potrafi wychwycić zabawny podtekst.
Nie tylko jedna. Jest nas więcej:)))
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
^ a czytałeś/łaś pytanie że twierdzisz że nie jest głupie ????
Ja przeczytałem dwukrotnie i za ch@lerę nie znalazłem głupiego pytania, a jeśli jest to wskaż. Proszę.
^cytaty ze słownika każdy może przytoczyć
Słowniki są dla ludzi i należy z nich korzystać ze zrozumieniem.
Ja przeczytałem dwukrotnie i za ch@lerę nie znalazłem głupiego pytania, a jeśli jest to wskaż. Proszę.
^cytaty ze słownika każdy może przytoczyć
Słowniki są dla ludzi i należy z nich korzystać ze zrozumieniem.
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
"a czytałeś/łaś pytanie że twierdzisz że nie jest głupie ???? "
Owszem przeczytałam. W przeciwnym wypadku nie odniosłabym się do Waszej "rozmowy".
Kiedy 3-letnie dziecko pyta " a dlaczego?" " a co to?" dość często można usłyszeć odpowiedź "nie zadawaj głupich pytań". Tyle , że to nie pytanie jest pozbawiaone sensu, lecz jego adresat nie potrafi logicznie na nie odpowiedzieć.
Postawienie pytanie wynika z niewiedzy, ciekawości, zaintrygowania lub nawet nieuczciwości. Jednak zawsze ma na celu zaspokojenie pobudek z których wynikało.
Konkluzja: prowadzi do poszerzenia wiedzy. W tym przypadku do zaspokojenia ciekawości Crossa :)
Tylko głupiec nie ma odwagi przyznać się do niewiedzy. Człowiek mądry zazwyczaj ma do tego faktu spory dystans.
Masz rację- każdy może przytoczyć cytat, sztuką jest go rozumieć.
Owszem przeczytałam. W przeciwnym wypadku nie odniosłabym się do Waszej "rozmowy".
Kiedy 3-letnie dziecko pyta " a dlaczego?" " a co to?" dość często można usłyszeć odpowiedź "nie zadawaj głupich pytań". Tyle , że to nie pytanie jest pozbawiaone sensu, lecz jego adresat nie potrafi logicznie na nie odpowiedzieć.
Postawienie pytanie wynika z niewiedzy, ciekawości, zaintrygowania lub nawet nieuczciwości. Jednak zawsze ma na celu zaspokojenie pobudek z których wynikało.
Konkluzja: prowadzi do poszerzenia wiedzy. W tym przypadku do zaspokojenia ciekawości Crossa :)
Tylko głupiec nie ma odwagi przyznać się do niewiedzy. Człowiek mądry zazwyczaj ma do tego faktu spory dystans.
Masz rację- każdy może przytoczyć cytat, sztuką jest go rozumieć.
Napisałem powyżej o - być może niezamierzonej - dwuznaczności Twojego ogłoszenia. Cross to wyłapał i spróbował doprecyzować.
Na co Kosmo zaczął(-ęła) drążyć temat preferencji seksualnych Crossa i moich.
Tak niestety bywa - to forum dyskusyjne a nie tablica ogłoszeń. Musisz liczyć się z tym, ze jedno ogłoszenie może generować wątek składający się z setek wpisów kompletnie niezwiązanych z założeniem Autora :)
Gdybyś śledziła Forum wczęsniej - wiedziałabys o tym.
Z drugiej strony - taki "żyjący" wątek daje Ci większe szanse, że prędzej czy później odezwie się ktoś, do kogo adresowałaś swój pierwszy post.
Na co Kosmo zaczął(-ęła) drążyć temat preferencji seksualnych Crossa i moich.
Tak niestety bywa - to forum dyskusyjne a nie tablica ogłoszeń. Musisz liczyć się z tym, ze jedno ogłoszenie może generować wątek składający się z setek wpisów kompletnie niezwiązanych z założeniem Autora :)
Gdybyś śledziła Forum wczęsniej - wiedziałabys o tym.
Z drugiej strony - taki "żyjący" wątek daje Ci większe szanse, że prędzej czy później odezwie się ktoś, do kogo adresowałaś swój pierwszy post.
Anka, bo to są trójmiejskie TROLLE, co wpiertalają się w każdy wątek.
Poprzeglądaj forum, to zobaczysz, że wszędzie jest ich pełno, w dodatku ciągle te same osoby.
Zwróć też uwagę, że gdy jedna z nich coś napisze, to te same osoby zaraz potwierdzają - taki układ, kumasz?
Siedzi sobie na forum kilka trolli, bo siedzenie tutaj jest dla nich całym sensem ich bytu.
Poprzeglądaj forum, to zobaczysz, że wszędzie jest ich pełno, w dodatku ciągle te same osoby.
Zwróć też uwagę, że gdy jedna z nich coś napisze, to te same osoby zaraz potwierdzają - taki układ, kumasz?
Siedzi sobie na forum kilka trolli, bo siedzenie tutaj jest dla nich całym sensem ich bytu.
Ale dla nich to jest bez znaczenia Anka i tak zatrollują tobie ten wątek, choćby dla tego, że im się nudzi. Trolle takie właśnie są - najpierw się gdzieś wpiertolą, a później szczekają, że przecież tak można, bo "chcieliśmy się tylko zapytać"
Za kilka godzin Trolle (ich nicki są już tobie znane) znów się zgromadzą - największy wysyp jest w godzinach popołudniowych i trwa aż do późnego wieczoru.
Za kilka godzin Trolle (ich nicki są już tobie znane) znów się zgromadzą - największy wysyp jest w godzinach popołudniowych i trwa aż do późnego wieczoru.
Dało mi coś do myślenia i ze względu na to, że jestem wzrokowcem trochę poszukałem.
I znalazłem:
Vel ~kosmo, to nasz dobry znajomy ~mrob.
I już wszystko jasne.
Po prostu miód malina:)))
I znalazłem:
Vel ~kosmo, to nasz dobry znajomy ~mrob.
I już wszystko jasne.
Po prostu miód malina:)))
A Osiecka
A Osiecka
> udajecie Padałów erotomanów
Kto udawał pedała albo erotomana?
Ty wpadłes na pomysł, żeby przykleić te etykietki na podstawie sobie tylko znanych przesłanek.
> Yeti
Dlaczego Yeti to kilka osób wie. Ty nie musisz.
Sam przekierowałeś wątek na bluzgi i osobiste wycieczki i czepiasz się o trolowanie?
Stuknij się łeb, chłopie.
Kto udawał pedała albo erotomana?
Ty wpadłes na pomysł, żeby przykleić te etykietki na podstawie sobie tylko znanych przesłanek.
> Yeti
Dlaczego Yeti to kilka osób wie. Ty nie musisz.
Sam przekierowałeś wątek na bluzgi i osobiste wycieczki i czepiasz się o trolowanie?
Stuknij się łeb, chłopie.
Jeśli ja mam sie stuknąć, to ty nie wpertalaj sie w czyjeś wątki i nie trolluj jak burak.
Yeti, to kilka osób wie.... takie zboczenia macie? W tajemnicy nazywacie się Yeti-erotomani? W takim wypadku, rzeczywiście nawet nie chcę o tym wiedzieć.
Idź buduj komin do gazu ze zwykłej blachy :)
Ten kto tak robi, sam się powinien stuknąć i to porządnie :)
Yeti, to kilka osób wie.... takie zboczenia macie? W tajemnicy nazywacie się Yeti-erotomani? W takim wypadku, rzeczywiście nawet nie chcę o tym wiedzieć.
Idź buduj komin do gazu ze zwykłej blachy :)
Ten kto tak robi, sam się powinien stuknąć i to porządnie :)
Sadyl, autoreklama mi nie potrzebna, mam już dość napięty grafik :)
Ale dziękuję...
Przepraszać po fakcie zatrollowania czyjegoś wątku, to już jest trochę głupie - nie uważasz?
Myśleć trzeba przed, a nie po - to takie trudne?
Jak ci gaz przeżre komin, to też zaczniesz dopiero myśleć, że można było inaczej?
Inteligent się znalazł, pfffff
Ale dziękuję...
Przepraszać po fakcie zatrollowania czyjegoś wątku, to już jest trochę głupie - nie uważasz?
Myśleć trzeba przed, a nie po - to takie trudne?
Jak ci gaz przeżre komin, to też zaczniesz dopiero myśleć, że można było inaczej?
Inteligent się znalazł, pfffff
Jejku ,ja odpadam przy Was . Trolle "kocham Was" Sisselka ciebie również i nie jestem pedałem.
A tak do tematu ,to pocę się w każdy poniedziałek,środę i piątek o
19tej w siłowni na Hynka ,na Zaspie. Generalnie każdego z tych dni
robimy areobik,step i brzuszki ,oraz wiele innych ,czasem fajnych rzeczy.
Instruktorka bardzo fajna.
Dodam ,że wypacam się na saunie która jest wliczona w cenie zajęć.
Jeżeli masz ochotę ,zapraszam . A nie jestem singielką , ale to chyba
nie przeszkoda?
A tak do tematu ,to pocę się w każdy poniedziałek,środę i piątek o
19tej w siłowni na Hynka ,na Zaspie. Generalnie każdego z tych dni
robimy areobik,step i brzuszki ,oraz wiele innych ,czasem fajnych rzeczy.
Instruktorka bardzo fajna.
Dodam ,że wypacam się na saunie która jest wliczona w cenie zajęć.
Jeżeli masz ochotę ,zapraszam . A nie jestem singielką , ale to chyba
nie przeszkoda?
ANka - w innym wątku jest sporo zgłoszeń kobiet - także chętnych na wypady typu siłownia:
http://forum.trojmiasto.pl/szukam-kolezanki-do-spedzania-wolnego-czasu-kinozakupypogaduchykawawyjscie-na-imprezesilownie-itd-t300892,1,46.html
http://forum.trojmiasto.pl/szukam-kolezanki-do-spedzania-wolnego-czasu-kinozakupypogaduchykawawyjscie-na-imprezesilownie-itd-t300892,1,46.html