Widok

SKANDAL !

Kiedy weszliśmy do kluby , tragedia - Po 30 minutach dobrej zabawy usłyszałam od łysego napakowanego desa ,że mam S.... z klubu bo jak nie to mnie rodzona matka nie pozna i przy okazji oberwie się mojemu chłopakowi !!!! Mimo grózb zostaliśmy kiedy łysa pała znowu zobaczyła mnie w tłumie wypchneła mnie z parkietu i powtórzyła ,że mam S.... bo on nie żartuje . Wtedy się naprawdę przestraszyłam i wyszliśmy . (nie życzę sobie takiego traktowania ! tym bardziej ,że jestem osobą na poziomie ,która ukończyła 18 lat no ale osoby pełnoletnie chyba tam nie pasują ponieważ 2/3klubu to 15-16 !!!! które szukają zaczepki ! )
Ludzie zamknijcie ten klub - Towarzystwo z negatywu przeniosło się do dobrego dzwięku !!! Osobiście polecam Parlament i dream club tam można pobawić się na poziomie w dobrym towarzystwie
Moja ocena
Klub Dobry Dźwięk kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani Dario, jezeli czuła sie Pania zagrożona to powinna Pani sie udać do ochrony lokalu oraz managera i zglości zaistniałą sytuację. Taka osoba została by wyproszona z naszego lokalu. Szkoda, że nie załatwiliśmy tej sparwy na miejscu, robimy wszystko by klubowicze bawili sie dobrze w naszym lokalu i czuli sie bezpiecznie
W naszym lokalu sprawdzane są dowody i niestety nie mogę nic poradzić,że osoby które nas odwiedzają nie wyglądaja na swój wiek.
Zapraszamy ponownie, pozdrawiam manager klubu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dowody nie są sprawdzane! osobiście widziałam jak Pan przy wejściu spojzal sie tylko na biust 16letniej dziewczyny...a wiem ze ma tyle lat bo ja znam...i po co chwalicie swoj klub jak i tak dla zysku zrobicie wszystko?! tez polecam Parlament,bo tam bynajmnije jest towarzystwo na poziomie a nie stado napalonych malolat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście polecam Parlament i dream club tam można pobawić się na poziomie w dobrym towarzystwie

masz chyba sieczke w głowie jeśli i te uważasz na poziomie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry