Widok

SKM I ODWOŁANIE !!

Zapewne wielu z Was niesłusznie zostało oskarżonych o brak biletu na Trójmiejską SKMkę - Również i ja zostałem spisany i czekam na mandat ..
Z ogromną checią napisze odwołanie - Tylko jak??

Zwracam sie dlatego do Was drodzy Forumowcy o pomoc w tej sprawie...

Może znacie jakies pomocne metody w zwalczaniu kanarowego chamstwa!

pozdrawiam

Peace Love & Extasy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co do skm i takich wlasnie- oni sie ostatnio rozbestwili-
na trasie gdansk gl-reda sa zdolni sprawdzac w porywach bilety 5 razy!
i kanarzy juz do tego stopnia znaja stalych bywalcow ze nei musza biletow miesiecznych sprawdzac dokladnie-tylko zerkaja i wiedza o co chodzi.
A w ogole to kanrow pelno, policji tez pelno. panstwo policyjne hoho
;)

Zimowe zumky yeah
no ja rowniez niedawno dostalem nandat w skm ( a calkiem niedawno od policji :P) za brak biletu, a bylo tak ze wsiadlem do kolejki z grupka kolegow i sie z nimi zegnalem bo oni zaraz wysiadali a ja jechalem dalej i szedlem po bilet, no i sie pozegnalem i ruszylem po bilet,kolejka dopiero zamknela drzwi i wszedlem do przedzialu ale droge zagrodzil mi wielki burak i mowi ze nie ma przejscia hehe no i mnie spisali i mandacik......ale ja nie zaplacilem i nie mam zamiaru niech sie dzieje wola nieba dostalem mandat 11.11.2004 :D w swieto niepodleglosci i poki co nic nie przyszlo .............. mam w dupie skm i oszustow ! a jak mnie zaciagna do sadu to cos wymysle ;)

.... Carpe Diem ....
NIE miałem biletu ale stałem w kolejce po bilet... Kolesie podeszli mnie spisali :/

Peace Love & Extasy
nie rozumiem- jak mozna zostac nieslusznie spisannym skoro sienie mialo biletu? to chyba sluszne? Chyba ze nie rozumiem o co Ci chodzi

Zimowe zumky yeah
do góry