Widok

SKM Trójmiasto

W dniu dzisiejszym 18.06.2024 w pociągu podmiejskim SKM między stacjami Gdańsk-Stocznia a Gdańsk-Politechnika około godz.13:07 doszło do niecodziennego zdarzenia które mogło mieć bardzo tragiczne skutki w wyniku tego wybryku.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kto zapłaci za leczenie tych dzieci jak przyjdzie im spędzić kilka miesięcy w szpitalu ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Maszynista konduktorzy

Nie widzieli do zwolnienia ,
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 23

Pewnie na nastepnej stacji pomalowali caly skład..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

kandydaci do nagrody darwina

jakby z boku torów był bardzo blisko metalowy słup to pięknie by się na czerwono po szybach pociągu rozmazali
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Myślę że nie są aż tak głupi i zawsze przed takim przejazdem sprawdzają daną trasę pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nioo ba. Teraz wszyscy są uśmiechnięci i coraz bardziej biedni ;P

Emeryci już dostali mocno po kieszeni, my wszyscy dalej płacimy krocie za paliwo, a za chwilę prąd i gaz mocno w górę by żyło się lepiej :] Dziękujemy :]
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kiedyś się tak często jeździło... To były czasy...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak wynika z wpisów to ,,gloryfikacja,, głąbów.nie mam za to kogo wskazać za ,,głąba,,.Oczywiście wpisujących te pochwały.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ich nie bylo by mi szkoda ale hejtu na kondyktorow to juz tak :(
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Spoko. Nie kazdy musi wiedziec jak wyglada awaryjne hamowanie skladu. Zaden wstyd.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Interesuje sie kazdy ktoprzez takich pacanow nie dojechalby lub nie wrocil z pracy, szkoly etc.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak byłem w ich wieku to lepsze pomysły miałem, na tej skm co to jedzie 70 km/h to nie jest żaden wyczyn jechać za drzwiami

no a poza tym to niech w końcu te głupie zasady bezpieczeństwa zostaną zniesione i niech w pociągach zostaną wyłączone czujki zamknięcia drzwi to nie trzeba będzie kombinować jak oni tylko sobie wygodnie drzwi otworzyć i jechać na schodach bez niepokojenia obsługi, kiedyś to było normalne a teraz jakaś sensacja, 20 lat temu jak było za gorąco to się na schodach siadało przy otwartych drzwiach i było milej na wietrze, nikogo to nie dziwiło, teraz społeczeństwo jakieś nieudaczne i bojaźliwe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

ustalić i surowo ukarac

Surowo ukarac . A rodzicom gratuluję . Patologii
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

O

Zapewne byli to betonowi ultrasi widać koszulkę zielona malinowych nosów
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podać nazwiska?

Chwalą się w necie tym że ktoś o nich napisał, wiadomo już kto to jest
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

kolejna ofiara bezstresowego wychowania się wypowiedziała, boisz się życia to się w piwnicy zamknij ale daj innym żyć normalnie

zamiast kibicować dzieciakom że się fajnie bawią miałby ktokolwiek im to psuć? i jeszcze opóźniać pociąg setkom ludzi przy okazji? nikomu chłopaki krzywdy nie robią, nic nie niszczą to pilnuj swojego nosa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

bardzo "mądrze", a tam kamerek gdzieś nie ma ? żeby maszynista miał szansę zobaczyć takich gagatków

"bilet" na taki przejazd może być chyba liczony z mnożnikiem, tzn cena normalnego biletu 5zł razy 1000. taki bonus :D

powinien być jeszcze tak z 3 miesięczny ban na jazdę skm w ogóle.

brawo zuchy, rodzice będą zachwyceni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale i tak jechali

Powinni zapłacić chociaż 50 % ceny biletu. Z jakiej racji inni ktorzy jechali placą a oni za darmo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

idź sobie ponamierzać morderców na drogach a nie tych porządnych chłopaków

dzieciaki nikomu krzywdy nie robią ani niczego nie niszczą, zajmij się własnym smutnym i bojaźliwym życiem, fajna zabawa chłopaki, jak byłem w waszym wieku też takie cuda odwalałem tylko żaden kapuś nie nagrywał bo jeszcze nie miał czym
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry