Widok

SKM Wrzesz

Przyjeżdżasz PKM do Wrzeszczą i chcesz przesiać się na SKM w kierunku Gdyni. Najbliższy skład 7:39 bez jaj 20 min czekania wszystkie SKM opóźnione około 10 min.

Już wiem dlaczego na codzień jeżdżę rowerem lub samochodem
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM Żabianka od 15 nic nie przyjechało....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pytanie retoryczne

Czy ktoś się orientuje czy SKM płaci jakiekolwiek kary za te ciągłe opóźnienia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie a niby dlaczego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Luźna robota - tu sobie na zaspie postoi, tu sobie przed wrzeszczem postoi bo poprzedni postój był za krótki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chociażby dlatego że jest to finansowane z budżetu. Albo dlatego że jest to monopolista na tej trasie- kolejowej. Argument że można wybrać samochód lub rower nie są przekonujące.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM

Od 3 miesięcy codzienne opóźnienia 6-15 minut w każdym okienku rozkładu w kazdą stronę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Parodia

Komunikacja miejska w tym mieście to jakaś porażka. Od 8:00 jestem w drodze do Brzeźna z Łostowic- świętokrzyskiej. Jest godzina 9:15, a ja dopiero jestem przy stoczni gdańskiej. 50 tramwajow do jelitkowa, 50 tramwajów do zajezdni nowy port( nawet 3 przez letnicę puszczają, a za jej zderzakiem jedzie 7 dokładnie tą samą trasą) czemu nie można tej 3 puścić przez Brzeźno i jakoś w końcu skomunikować ta dzielnice?! Jest zima, a ja 2 godziny bujam się przez trase, która powinna zająć 47 min. 8-10. Już krócej leciałem z Gdańska do Bergamo niż zajmuje mi dojazd do Brzeźna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież skm jadą co 7 lub 10 min

Co Ci za różnica która podjedzie skoro jadą co chwila. Wystarczy przyjść chwile wcześniej na dworzec i jedziesz tą niby opóźnioną szybciej niź rozkładową.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry