Widok

SKM plus tramwaj

Specjalny pociąg skm i tramwaj 7 do pętli Świętokrzyska. Brawa za organizację transportu. Ludzie nie czytają komunikatów i potem lament.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tramwaje były podstawiane jeden za drugim?
Dzisiaj będę wracała i chciałabym jakoś to ogarnąć
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak. Było wszystko bardzo dobrze zorganizowane.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeczytaj komunikaty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lik

Jeśli chcesz dojechać do Gdańska to tramwaj jest okej, jeśli mieszkasz gdzieś indziej niż główny to masz problem. Niestety władze nie potrafią przygotowac miasta na duże wydarzenia. Wczoraj ludzie jak sardynki jechali n4 w kierunku jelitkowa oglądając jak 10 kolejnych tramwajów jechało do zajezdni jako przejazd techniczny. Może jakiś znawca będzie w stanie wytłumaczyć dlaczego te tramwaje musiały jechać puste?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak

Proszę zobacz do której śmigają trwamawaje w Gdańsku ,mam nadzieję że pomogłem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z Sopotu

Jak dojechac na koncert z Sopotu? Da się autem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Parking

Parking przy Ergo Arenie to tragedia. Na koncert Andre Toru przyjechałam z ponad godzinnym wyprzedzeniem. Niestety, mała uliczka na skraju obiektu posiada niewiele miejsc dla niepełnosprawnych. Wjazd tam był już zamknięty, wszystkie koperty zajęte. Na olbrzymim placu parkingowym obok ani 1 kopery!
Pan kierujący ruchem był na tyle uprzejmy, że widząc w samochodzie moje kule, pozwolił mi zaparkować na trawniku, w miarę blisko
obiektu. Mimo, że mam oprócz niebieskiej karty parkingowej również gdańską kartę niepełnosprawnego musiałam o kulach biegać do odległego parkometru, żeby wykupić bilet. Jedyna opcja; zapłać za bilet 40zł, mimo, że pobyt na terenie obiektu był dużo krótszy i powinien kosztować dużo mniej.
Gorące podziękowania prezydentom Gdańska i Sopotu za takie traktowanie niepełnosprawnych i za zwykłe ograbienie bezradnego człowieka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry