Widok
SKM startujący 7:00 z Rumi nie przyjechał
A jak o jeden pociąg mniej, to spodziewajcie się tłumów w SKM.
Skoro z początkiem roku szkolnego zaczynają się problemy to co będzie w październiku jak wrócą studenci?
więcej
Skoro z początkiem roku szkolnego zaczynają się problemy to co będzie w październiku jak wrócą studenci?
więcej
Dzisiaj
informuje. Na kilka dni przed ta akcją milczał. Tak samo głośniki w pociagach. A można było tak jak w przypadku remontu stacji Politechnika informować wcześniej. Tylko po co, skoro mamy trolli ktorlzy na głos oburzenia pasażerów piszą o piwnicach. Tyle zrozumieli z problemów setek ludzi dojeżdżających do pracy SKM.
Informacja o utrudnieniach w kursowaniu pociągów:
No właśnie nie,
W informacji o utrudnieniach nie ma slowa o odwoływaniu i skracaniu trasy. Informacja głosowa w pociągu nie informuje o niczym. Słowa nie usłyszałem że można na bilecie SKM podróżować w ZTM. Rażąca niekompetencja w zarządzaniu i rozumieniu tego po co jest transport zbiorowy . On nie jest dla czyjegoś stołka tylko dla przewozu pasazera z punktu A do punktu B zgodnie z zawartą umową przewozu.
Płacisz za opóźnione skm i często, zaznaczam, że nie zawsze, ścisk w nich. Teraz jest już po sezonie, ale ile razy się zdarzało, że ludzi pełno na peronach, pociąg opóźniony i przyjeżdża pojedynczy skład. Mi nie chodzi o to, że remontują, ale o to, że podnoszą ceny, a poziom ich usług niestety spada.
Czy Wy (bar*ny) możecie zainteresować się choć minimalnie tym co dzieje się w Trójmieście?
Ja nie jeżdżę SKM codziennie (raptem kilka razy w roku), a wiem że przez kilka dni są pewne zmiany w jej kursowaniu. Skąd wiem? np. z trójmiasto.pl i przede wszystkim dlatego, że interesuję się tym co wkoło mnie!
Irek
Wejherowo -Gdansk skm niestety kiepsko to działa, wolno i częste awarie to przypadłość SKM fajnie byłoby dodać polregio ze Słupska do Gdańska nie Gdyni tak koło 8 rano i nie zabierać tych pociągów w.okresie wakacyjnym, nie zabierać polaczen MZK z.jednego miejsca dodając w innym Wejherowo to stan umysłu tam rządzących lol