Widok

SKM startujący 7:00 z Rumi nie przyjechał

A jak o jeden pociąg mniej, to spodziewajcie się tłumów w SKM.
Skoro z początkiem roku szkolnego zaczynają się problemy to co będzie w październiku jak wrócą studenci?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup se auto

I przestań w końcu pisać tyle o SKM
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 23

Ale dalej większość osób będzie nakłaniała zeby przesiąść się na transport publiczny. Wolę jechać samochodem do pracy i się nie spóźnić.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 12

Od kilku dni mamy nowy rizklad

Więc jest ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tor 502 nieczynny na peronach chaos

Szkoda że nie było informacji
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 27

Informacja o utrudnieniach w kursowaniu pociągów:

https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Remont-torow-w-Gdansku-Glownym-Od-poniedzialku-utrudnienia-dla-pasazerow-SKM-n193146.html
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 7

wybrałem auto

ja przesiadlem sie na auto i nie narzekam, nie siedze z facetami kitrającymi piwo za pazuchą, z elementami puszczającymi muzykę, kaszlącymi chorymi, płacę trochę więcej za paliwo, ale jestem szybciej i wygodniej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skm nie ma szacunku do swoich podroznych

Rano, przed pracą szkoła pociąg ktory i tak jest jednym z dwóch które miały przyjechać ale jest remont jest odwołany. stójcie sobie ludzie jak pajace 40 min na peronie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

ludzie nie jeżdżą tylko od przystanku do przystanku...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I przy tak "zorganizowanym" transporcie zbiorowym nadal walczą z samochodami...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nic nie będzie.

To jest rozkład na ten tydzień, związany z remontem torów pod Błędnikiem, dlatego do Śródmieścia jedzie mniej pociągów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

I nadajesz teraz siedząc w korku.

No zazdro wielkie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przesadzacie, kochani. Może nie będzie lepiej, ale na pewno będzie drożej. Zresztą zawsze można spacerkiem. Całuski!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście że stoję w korku. Ale nauczyłem się jednej rzeczy, że jak wyjdę z domu chwilę wcześniej to mnie to nie zbawi i jakoś problemów nie mam(oczywiście nie zawsze jest możliwość wyjścia wcześniej z domu).
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

No właśnie nie,

W informacji o utrudnieniach nie ma slowa o odwoływaniu i skracaniu trasy. Informacja głosowa w pociągu nie informuje o niczym. Słowa nie usłyszałem że można na bilecie SKM podróżować w ZTM. Rażąca niekompetencja w zarządzaniu i rozumieniu tego po co jest transport zbiorowy . On nie jest dla czyjegoś stołka tylko dla przewozu pasazera z punktu A do punktu B zgodnie z zawartą umową przewozu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry