Widok

SKM startujący 7:00 z Rumi nie przyjechał

A jak o jeden pociąg mniej, to spodziewajcie się tłumów w SKM.
Skoro z początkiem roku szkolnego zaczynają się problemy to co będzie w październiku jak wrócą studenci?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hm. Ale przecież eskaem jest w permanentnym rozkładzie, tak od pińćdziesięciu lat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzięki za powolna jazdę wygodnisiu

Przez ciebie są te korki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Niedługo witamy cię i lekarza z problemami zdrowotnymi

Ciekawe czy będziesz miał najpierw otyłość cukrzycę żylaki...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Właśnie

chodzi o to żebym nie stał na peronie tylko jechał. Zarządzanie bez rozumienia celów istnienia przedsiębiorstwa musi być trudne, prawda ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

po pracy sobie biegam

i przynajmniej nie wzdłuż Al. Grunwaldzkiej, ale dziękuję za troskę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahaha taborety

Ludzie! Były komunikaty, że przez kilka dni będzie skrócona trasa, co Wy? Wyszliście spod kamienia?

Płacisz za opóźnione skm i często, zaznaczam, że nie zawsze, ścisk w nich. Teraz jest już po sezonie, ale ile razy się zdarzało, że ludzi pełno na peronach, pociąg opóźniony i przyjeżdża pojedynczy skład. Mi nie chodzi o to, że remontują, ale o to, że podnoszą ceny, a poziom ich usług niestety spada.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy Wy (bar*ny) możecie zainteresować się choć minimalnie tym co dzieje się w Trójmieście?

Ja nie jeżdżę SKM codziennie (raptem kilka razy w roku), a wiem że przez kilka dni są pewne zmiany w jej kursowaniu. Skąd wiem? np. z trójmiasto.pl i przede wszystkim dlatego, że interesuję się tym co wkoło mnie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzisiaj

informuje. Na kilka dni przed ta akcją milczał. Tak samo głośniki w pociagach. A można było tak jak w przypadku remontu stacji Politechnika informować wcześniej. Tylko po co, skoro mamy trolli ktorlzy na głos oburzenia pasażerów piszą o piwnicach. Tyle zrozumieli z problemów setek ludzi dojeżdżających do pracy SKM.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

Przecież mówią, za każdym razem o tym przez głośniki. Dodatkowo jest informacja na stronie. Trzeba ściągnąć słuchawki i być to by się wiedziało co się dzieje

Prawidłowo

Przecież lepiej komunikacją miejską, to teraz czekaj. Narzekasz na osobówki dalej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kaśka

Była informacja o zmianie, trzeba umieć czytać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ech

Może i skm to żart i jest wiecznie spóźniona, ale za to ceny biletów wzrosły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no jak...

Nie jeżdżę SKM, a wiem od piątku, że będą utrudnienia. A to info w radio, a to w necie. Wystarczy poczytać i posłuchać. a nie tylko Facebook i inne pierdoły. Pozdro.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry