Widok

SKOŃCZCIE Z TYM "ODDAWANIEM" !

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Przyjęło się na forum zakładanie wątku typu "Oddam za..." niektórym chyba przydał by się słownik by zapoznać się z definicją słowa "oddam".
Mnie uczono że oddaje się ZA DARMO a gdy chce się coś w zamian to się nazywa ZAMIANA....
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 13
hehehe, nieźle sie wątek rozkręcił

29 - 21 = 8
Czy coś sie w tej kwestii zmieniło??? ;) ;) ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
OlaTy kobieto możesz skończyć z tym przechwalaniem ?
to juz staje sie męczące, jak nie quady to firma, jak nie firma to winko allbo drinki ?
wyobraź sobie i wbij sobie do tej swojej głowy ze na tym forum są ludzie którzy mają więcej kasy od Was ale się nie chwalą! zdziwienie dopadło ?
a juz napewno nie rozbijaniem małzeństwa jak Ty - jakby było czym ?
która kobieta sie by tym pochwaliła że rozbiła małzeństwo i z góry mówię mnie Twoje farmazony apropo jak tam w związku Twojego męża i jego byłej zony nie obchodzą ale sie wpierniczyłaś między wódkę a zakąskę :)
jedź kobieto jak najdalej oby tam nie było internetu to wszyscy odpoczną :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie, czuję się oszukana bo robią ludzi w bambuko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to 16zł, Brrr, naprawdę ci zwisa jak Cię orżną na paragonie 16zł czy tylko na forum? ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w kręceniu afer to wy jesteście tylko na forum dobre, także musisz przełknąć tą straszną stratę i jakoś to "straszne oszustwo" przeżyć ;) Chyba, że opłaca się jechać do Auchanu i wydać 15 zł na paliwo tylko po to żeby upomnieć się o swoje 8 zł, ale kobieca natura bywa przewrotna i bym sie nie zdziwił gdyby pojechała ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kasia, z aferą żartowałam, ale zła jestem bo oszustwo straszne, tylko czy mi się będzie chciało jechać do auchanu z 4 opakowaniami mleka :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aferę to nie, ale upomniałabym się o swoje. Sieciówkom to się często zdarza.

Tak w ogóle to mam dziś głupawkę i jak patrzę na tytuł wątku, to myślę, że Nascimento każe przestać oddawać (w tym sensie, że na forum nic tylko się oddaje, żadnej sprzedaży nie ma) ;))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ola, rozluźnij się i nie marnuj czasu na te głupoty :)
A w podobnym temacie, w auchanie jest promocja na mleko nestle junior.
Kupując 2 opakowanie płaci się 21zł za 2szt.no to się skusiłam i co, w domu patrzę na rachunek a tam 29zł za dwa :)
Toż to też oszustwo typu oddam za... ;)
Zastanawiam się czy jechać kręcić aferę :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehehe, nie jestem ani laleczką, ani gówniarą... oj słabe masz wyczucie do ludzi, nawet co do płci sie pomyliłaś. Poza tym nie na czasie jesteś laska, bo teraz już nie ma 7-ych klas ;) (za moich czasów też nie było, ale gdybym był gówniarzem tak jak mi zarzucasz to na pewno chodziłbym teraz do gimnazjum - słyszałaś o reformie oświaty? oj już była kilka lat temu). Może masaż ci coś pomoże... chociaż na muchy w nosie masaże nie działają żadne ;-)

Tak tak Olaoleńka, jesteś najmądrzejsza, najwspanialsza i najcudowniejsza, a jaka wspaniałomyślna i dobroduszna! Osiedla buduje i mężów forumek zatrudnia! No wspaniała kobieta, naprawdę! Hmmm... aż dziw, ze tacy ludzie po świecie jeszcze chodzą...

Teraz już wiem co bede robić na zwolnieniach, to forum jest lepsze niż śmieszne wypadki kobiet na youtube ;-)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziewczyny powiedzcie mi skąd wy macie tyle czasu na takie głupoty?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Akurat te forumki bardzo rzadko piszą na tym forum,napisałam o nich zebys mi kłamstwa nie zarzuciła.

Ok,Dziewczyno spadam nie mój poziom laleczko,produkuj się dalej a ja spadam na masaz.

Widać,że z gówniarą mam doczynienia,a nie lubię gówniar z 7c...
zaraz mnie admin zablokuje jak dwie nasze forumki,bo nie można tu napisać to co się myśli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
oh jej! Wielka firma zatrudniająca mężów innych forumek! To już Ci daje niezłą przewagę... nikt Pani OliOleńce nie podskoczy, bo jeszcze męża zwolni, weź sie nie kompromituj.
A moje wnioski jak widać nie takie znowu błędne
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Miało być pracuję u siebie,a widzisz jesteś w błędzie bo akurat tak się składa,że mam firmę nie na męża tylko na siebie,nie mam po co ściemnać bo co druga forumka stąd zna mnie osobiście,moja firma nie zajmuje się duperelami tylko stawianiem osiedli,pracują u nas męzowie dwóch forumek stąd i nie narzekają więc Twoje błędne wnioski zostaw dla siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Jestem u siebie pracodawcą wiesz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to inaczej, jak siedzisz w pracy to pracuj a nie na forum stale. A potem pretensje, że pracodawcy mało płacą, bo za co niby mają płacić? Ale Ty na pewno jesteś szefem sama dla siebie, albo mężowi faktury wystawia i myśli że jest bizneswoman (hehe), tak lepiej, bo takiej aferzystki nikt by nie zatrudnił na dłuższą mete. Jakbyś miała normalną prace to byś żyła aferami zakładowymi, a tak to kobiecą potrzebe wywoływania skandali zaspokajasz na forum, hehe. Z resztą nie ty jedna. Przodowa forumowa katoliczka nascimento (czy jak jej tam) ma to samo, oj! bedzie sie musiała despotka spowiadać!

A pośmiać to ja się mogę z was drogie forumki co niniejszym czynię i na tym kończę, bo ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni:
buahahahahaha!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Masz pecha tych seriali nie oglądam,w domu też nie siedzę.
Nie pisz więcej na temat mojego dziecka bo tez potrafię być niemiła.
Zaloguj się to pogadamy!

albo wpadnij do mnie i zobacz jak żyję wtedy wyciągnij wnioski,kocham afery!!! i takich jak ty,dzieki temu mogę się posmiać!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
olaoleńka, ty naprawdę kochasz afery! nie możesz przestać, nie?
lato jest, M jak Miłość nie ma, Na Wspólnej nie ma... trzeba coś porobić, nie? Biedne dzieci, które swoje matki (które z resztą teoretycznie siedzą w domu, żeby zajmować się dzieckiem) widzą cały dzień od tyłu przy kompie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mjakmama racja,ale zauwaz ze jak ktos zaklada wątek niezalogowany to ten wątek i tak zaraz znika,bardziej chodzi mi owatki zakladane przez nasze forumki,w nich zawsze prowokują niezalogowani,a potem i tak najwięcej na siebie nakrzyczą stałe forumki,a taki głupi troll się cieszy i piszą potem,że to forum to serial brazylijski,amy jestesmy wszystkie mohery itd.
ja tam mogę byc moher,ale niekóre osoby naprawdę tu cenię i znam osobiscie i wierzcie sa zupenie inne w zyciu niz tu na forum,wiekszośc tych dziewczyn to naprawdę fajne babki,a czasmi ich tu na forum poniesie i łatka przyczepiona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Liczba kciukow nie swiadczy o tym co pozniej dziewczyny stwierdzily o zalożycielce watku ;P
a jesli chodzi o logowanie to moim zdaniem jak widzisz kogos nei zalogowanego i jego watek podburzajacy to w jakim celu niektorzy sie w nim wypowiadaja skoro im tak te osoby przeszkadzaja??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mjakmama pyskówki to tu były między dwoma forumkami tylko,ale inne skomentowały ich zachowanie,ok tylko że wyszła awantura jak zawsze zresztą,a ze kciuki są za pierwszy post to ja wiem,tylko w tym wątku tez kilka osób pisało czemu ma słuzyć ten wątek,ze jest bezssensu itd,ale liczba tych kciuków jednak świadczy,że kilka osób też to wkurza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry