Widok

SKOŃCZCIE Z TYM "ODDAWANIEM" !

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Przyjęło się na forum zakładanie wątku typu "Oddam za..." niektórym chyba przydał by się słownik by zapoznać się z definicją słowa "oddam".
Mnie uczono że oddaje się ZA DARMO a gdy chce się coś w zamian to się nazywa ZAMIANA....
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 13
Mnie bawią te wszystkie boje o stare łachy, a zwłaszcza to, że zachęcają do wypowiadania się więcej forumek, niż boje o stare trepy i obrzęchane chodziki :D

Dostała, a nie podzękowała; wyłudza lumpy i ucieka; Admin usunął wątek; napisałała "odda", a bezczelna żąda paczki chusteczek Dada.

I do tego, mimochodem, stawianie za wzór własnej filantropii staroszmatowej.

To już przestaje być forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Agatha ja cię proszę, ty nie pisz takich postów o tej godzinie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agata cholera...w życiu bym nie pomyslała że kiedykolwiek przyznam Ci rację... ;) ale dzisiaj to robię... :)
mi to nie przeszkadza. Osobiście skorzystałam z fajnych okazji w takich wątkach "oddam za.." i miałam konkretną potrzebę autorki wątku a nie musiałam kombinowac z kawą czy czekoladkami.
Ale dzięki takiemu tematowi jak ten, mój limit postów został wyczerpany, a już się martwiłam, że nie mam gdzie naskrobać kilku słów :) Wiało nudą strasznie :)
Na koniec szlag mnie trafił bo napisałam niezły elaborat i wyskoczyła mi jakaś przerwa techniczna czy inne ustrojstwo :)
A dziś mi się nie chce dyskutować :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nascimento, znów nie zrozumiałaś, w tym poście krytykowałam Twoje boje... Albo już zatraciłam zdolność zrozumiałego pisania, może to moja wina...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nascimento, tu nie chodzi o to czy ktoś się Agathy boi czy nie- kurczę raczej dorosłe kobiety tu piszą, a że mają różny poziom kultury, często niski- to widać ostatnio jednak w Twoich postach. I mimo, że też wkurza mnie "oddam za.." to teraz bardziej wkurza mnie Twoje buractwo (choć ty pewno stwierdzisz, że piszesz to co w sercu i mam się odpier....;)
P.s.
1. ja nie z tych co się boją Agathy
2. nie włażąca w d..
3. to jest moje zdanie, i nie musisz się z nim zgadzać - ulubiony wyświechtany zwrot :)
4. dopisz sobie co chcesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
masakra....dlaczego tu pojawia się tak mały poziom kultury???
czy patrząc sobie w oczy też tyle brzydkich słów można człowiekowi wygarnąć?
Dziewczyny, trochę szacunku dla drugiego człowieka...

po takich wpisać aż człowiekowi nie chce się tu wchodzić....
a wiem że są tu też normalne, na poziomie osoby które myślą podobnie jak ja....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To było przykre :/
burdelicho czas zacząć :)
spokojnie nie rozumiała od mca-prześledźcie wszystko gdzie sie czepiała bez powodu, fakt dałam upust emocjom ale przynajmnij napisałam co o niej mysle...niech sobie rzep znajdzie inny ogon bo ze mna pogrywac nie bedzie ktos kto mnie w zyciu nie widzial... Ciekawe czy /wam nerwy by nie puściły kochane forumki...:d
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czepiala nie czepiala, naprawde Twoj poziom kultury jest zenujacy:/ Agatha moze i prowokuje ale jej wypowiedzi sa chociaz na poziomie i nie zajezdzaja buractwem...
Oj dziewczyny,ja się nascimento nie dziwię ktoś ją wkurzył to napisała co myśli,ja mam tak samo,zarówno tu jak i w realu,prosto z mostu,bez owijania,nie róbcie z siebie niewiadomo jak grzecznych dziewczynek...

A poza tym uwilebiacie takie watki,az się trzesiecie kiedy jest afera ale tylko po to by napisać "o jejku jaki tu jest poziom,jakie buractwo",a watki tego typu najbardziej Was kręcą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
W takich watkach to sie mozna duzo o czlowieku dowiedziec, jaki naprawde jest. Wystarczy ze ktos jak np Agatha sprowokuje i juz leca wyzwiska i rozbudowana psychoanaliza...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grzeczną nigdy nie byłam , ale na takie teksty jak powyżej wpadłabym pewno mając teraz 15 lat. Choć i tak byłoby mi trudno.
zresztą Ola, nie chodzi o to, że ona miała nic nie pisać do Agathy, tylko jak już się wkurzyła, to mogła się "odwinąć" ale też na jakimś poziomie, może ciut wyższym???????
Olaolenka...czy to było do mnie? jeśli tak to nie oceniaj mnie proszę jeśli mnie nie znasz...nie lubię takich wątków...nie lubię jak ktoś przegina ze słowami pisząc do drugiego człowiek...więc napisałam co o tym myślę. to wsio co tu chciałam napisać. Więcej się nie udzielam w tym wątku bo mnie ktoś tu zje :).
Tak naprawdę to żadna z nas nie wie kto jaki ma poziom kultury osobistej,gdyż tu mozna wszystko.Można ciągle udawać,można być sobą,ale tak naprawdę to niewiemy z kim piszemy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Admin napisal,ze koniec z "oddam za" i niech tak zostanie. Oddam -czyli nic nie chce w zamian (zeby pozniej nie bylo watkow "dostala, a nie podziekowala", albo "dostala i sprzedala"). Jak cos oddajesz to dlatego,ze chcesz sie pozbyc i nie obchodzi Cie co osoba, ktora wziela z tym zrobi.
A zamiast oddam za ptasie mleczko/chusteczki/kaszki itp. wystarczy napisac sprzedam za 3/5/7 zl i czy kupisz chusteczki, czy slodycze to Twoja sprawa.
Czy na tym mozna zakonczyc dyskusje na ten temat?
Co do uprzejmosci i wzajemnego szacunku sie nie wypowiem, bo to nie na temat watku, ale jak Was znam zaraz rozpoczniecie nowy ;D
Pozdrowionka!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie, że nie wiemy..... do czasu :)))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestescie coraz lepsze..

debata o poziomie kultury..ja bym nigdy tak nie napisala, ale buractwo z Ciebie... ale to, ale tamto... myslalam, ze na tym forum juz nnic mnie nie zaskoczy..a jednak przechodzicie same siebie dziewuszki hhehehe :):):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry