Widok

SKOŃCZCIE Z TYM "ODDAWANIEM" !

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Przyjęło się na forum zakładanie wątku typu "Oddam za..." niektórym chyba przydał by się słownik by zapoznać się z definicją słowa "oddam".
Mnie uczono że oddaje się ZA DARMO a gdy chce się coś w zamian to się nazywa ZAMIANA....
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 13
Daria naprawdę nie wiesz o co mi chodzi z logowaniem?

Ma na myśli nicki,zupełnie nowe nicki,osoby które pojawiają nie wiadomo skad i za kazdym razem kręcą afery,widać z ich wypowiedzi ze mniej więcej znają forumki,czyli wniosek jest prosty,pod swoim stałym nickiem udzielają się na forum, pod innym niezalodowanym sieją zamęt,prowokuja.

Najwiecej kozaczą niezalogowani,bo są tchórzami.

ale jezeli nie zalogujesz się Ty czy Agata,ale podpiszecie się swoimi nickami to ok,bo my Was znamy,a Ty naprawdę myslisz ze o ilość gwizadek tu chodzi?Dobre...

Mogłabym z drugiego komputera pisać pod innym nickiem,nie robię tego bo jestem sobą,zawsze piszę pod swoim,a ludzie którzy mają tu swój stały nick,a piszą pod innym niezalogowanym uwazam za krętaczy i już,wiele jest tu takich osób.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
oleolenka kolezanka zebrala 17 kciukow za post ze nie podoba sie jej ODDAM za ale watek sie przerodzil w chamskie pyskowki z jej strony wiec kazdy moze odpowiedziec co o tym sadzi mamy tez prawo tez negowac jej wypowiedzi jak i chwalic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie,ja się się często z Agatą zgadzam,ma wiedzę i to że prowokuje mnie nie robi,najwazniejsze ze jej posty maja sens...

Może mylne wrazenie,nie wiem...

a zauwazyłyscie ze niby nikomu to nie przeszkadza,ten wątek z oddawaniem,a nascimento 17 kciuków do góry zarobila,nie w dół,czyli trochę ludzi się jednak z nią zgadza,jednak pewnie boją si e głosno to napisać taka tu nagonka,mnie to nie robi róznicy czy ktoś oddaje czy zamienia bo nie czytam tych watków,ale wątki z oddawaniem głosików mnie wkurzają,ciągle tylko oddaj nam głosik,oddaj głosik,to tak jakby wchodząc na forum musisz oddac głosik,dla mnie to nie uczciwe bo oddajecie głosiki bez wzgledu na to czy Wam się coś podoba czy nie.
Gdybym miała na kazdego oddawac głosik nie wystraczyło by czasu na czytanie wątków hehe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
trudno, widocznie na wiele tematów się z nią zgadzam. Nie można? Jakoś żeście Agathę naznaczyły, że nie można się z nią zgadzać?

(tak w ogóle w wątku o chodzikach się nie zgadzałam)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziwne co wątek Ty twardo stoisz za Agatą,już kilka razy ktoś zwrócił na to uwagę,ze gdzie Agata tam Ty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
p.s. nie kumam o co chodzi z tym logowaniem...
Jak sie zaloguję to co sie zmieni? Ilością gwiazdek sie pochwalę? Suwaczkiem? Bo tak czy inaczej jest się anonimowym w równym stopniu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokładnie tak jest Daria tylko nerwy mozna leczyć, a chamstwa już nie wyleczy sie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hehehe, jaki głupi wątek!

Rzeczywiście, nie dziwię się, ze potem są opinie, że baby siedzące w domu z dziećmi nie mają co robić i im odwala. Skoro takiej babie "puszczają nerwy" na widok wątku "oddam za" to naprawdę musi jej sie baaaaardzo nudzić w domu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze mnie sobie zjechać pod tych nickiem, bo taki własnie jest, nie mam innego, po co mam się logować, skoro nie musze! Bardzo prosze, o co chodzi?
Nie badz smieszna, faktycznie ogromnie się boje nascimento, oj, oj, oj, jak bardzo...
Ci ja ci rozkazuję????!!!!
Skoro nie chcesz się zalogować to znaczy,że boisz się napisać to co napisałaś pod swoim nickiem,bo wiesz że nascimento Cię zjedzie.

I tacy ludzie są najgosi,potrafią niezalogowani pisać farmazony,a zalogowani tylko się oburzają na pozimo kultury na forum!

Karollka ma rację,tylko w tego typu wątkach te dobre forumki piszą jakie tu buractwo,a w wątkach o których wyzej pisała Karolka zachowują się tak samo.

wypowiedź zmoderowana ( 2011-07-24 01:30:58)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
na tym forum widze same k u r t u r a r n e osobki siedzą... a wystarczy napisac, ze wozek Ci sie nie pdoba albo, ze nie karmisz piersia badz rodzilas przez cc a te wszystki k u r t u r a r n e forumki przeobrazają sie w bestie, ktore za wszelka cene udowodnia Ci jak sie mylisz..nie wazne jak to robisz..czy inteligentnie czy prosto z mostu..jak obrazasz kogos to nie licz na szacunek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wspolczuje wam, macie bardzo stersujace zycie, skoro potrafi was AZ TAK bardzo zirytowac/wkurzyc taka pierdołą. Marketing i tyle jak napisze oddam w tytule to sie wiecej osob zainteresuje, rany boskie az wam wspolczuje jak chodzicie do sklepu tam to dopiero jak sa "promocje/wyprzedaze" , to pewnie gotowe jestescie zabic?...ja sie was boje o_0
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
posiadanie jaj to nie to samo co chamstwo.
A zaloguje się jak mi się bedzie chciało, z rozkazami to nie do mnie Olenko, poszukaj sobie kogoś bliżej;-)
Bzzzz skoro znasz zarowno Agatę i nascimento to się zaloguj,bo wygląda na to ze czesto na forum siedzisz!

A ja wiem co piszę,bo tak jak duża uwagę zwraca się na posty Agaty tak teraz zwraca się uwagę na posy nascimento,Agata ma jaja,ale nscimento też.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a 'propos Doda tez jest gwiazdą pewnych klas społecznych- może więc z punktu widzenia takich patologii nascimento przyćmiewa wszystkich;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem w jaki sposb nascimento ma przycmić Agathe- niby ilością postów czy sweet focią swojej facjaty?
Agatha jest kontrowersyjna, ma swoje zdanie i czasami zbyt mocno ciśnie,ale na pewno nie można powieziec,że jest prostaczką i chamką, nikogo też nie obraza w taki gówniarski sposób jak nascimento.
Różnica między elementarnym brakiem kultury, a mówieniem, co się myśli, jest ogromna.

PS. A Nascimento nie przyćmiła Agathy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Od jednego nic nieznaczącego zdania zaczyna się afera,która faktycznie potem jest zwykłą pyskówką,nascimento poniosło,bo mysli że Agata w kazdy jej wątek wchodzi by jej dosrać,bo kiedyś tam dawno temu się porózniły i to trwa do dziś,jasno wynika z postów nascimentów,ze ma zal do Agaty,ze ciągle się jej czepia,a Agata chyba się wkurza,ze nascimento trochę ją przycmiła i teraz obie będą sobie skakały do gardeł,ja proponuję zebyscie albo się wzieły za łby albo podały sobie łapę,to nasze wspolne forum nie psujmy już tu klimatu,a jak chcemy się na kims wyzyć to róbmy to na niezalogowanych co zawsze robią zamęt,a zalogowanych uzytkowników oszczędzmy:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
jestescie coraz lepsze..

debata o poziomie kultury..ja bym nigdy tak nie napisala, ale buractwo z Ciebie... ale to, ale tamto... myslalam, ze na tym forum juz nnic mnie nie zaskoczy..a jednak przechodzicie same siebie dziewuszki hhehehe :):):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie, że nie wiemy..... do czasu :)))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry