Widok

SKOŃCZCIE Z TYM "ODDAWANIEM" !

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Przyjęło się na forum zakładanie wątku typu "Oddam za..." niektórym chyba przydał by się słownik by zapoznać się z definicją słowa "oddam".
Mnie uczono że oddaje się ZA DARMO a gdy chce się coś w zamian to się nazywa ZAMIANA....
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 13
olaoleńka a nie masz jakiejś roboty dla mnie lub mojego M?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ola nie daj sie poniesc emocjom.. ludziom nie musisz sie z niczego tlumaczyc, krzywdy nikomu nie wyrzadzasz..nikt nigdy nie zrozumie ile Cie to wszystko kosztowalo pracy, ludzie widza tylko efekt koncowy w postaci pieniazkow, a nie Twoj wysilek, troche to przykre ale brutalnie prawdziwe.. eh.. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
o ja pierdziu ale afera hehe jak to mówią: z igły widły:))) po co te przedziwne i nie majace sensu dyskusje...
...oddam to oddam nie to nie ktoś nie chce czytac takich wątkow niech poprostu w nie nie wchodzi widac te sie irytuja co chcą dostac wszystko za darmoche lepiej nie oddawać i nie brac i po problemie:)))))
nic tylko postawić Was face2face i dać Wam kisiel, nie jeden by Wam zapłacił fortunę ;)) przynajmniej jakaś rozrywka na tym forum...;))

aż się boje pomyśleć na jakich ludzi wyrastają dzieci mając takie matki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Olaolenka sama zaczelas gadac o tych kciukach w gore wiec teraz spojrz ile Twoje wypowiedzi maja kciukow w dol.
I nie chodzi wcale o to ze inni Ci zazdroszcza ze Ci sie dobrze powodzi, tylko o to ze w kazdym watku znajdujesz pretekst zeby sie poprzechwalac. Ja nie mam powodow zeby Ci zazdroscic bo tez bardzo dobrze mi sie powodzi, ale nie musze sie tym chwalic na kazdym kroku, bo nie mam takiej potrzeby i kompleksow na tym punkcie. Najlatwiej jest powiedziec ze "po prostu mi zazdroscicie", moze czas troche wydoroslec i przystopowac w przechwalaniu?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
niezly bajzel!
ej, jakie kciuki? gdzie są te kciuki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
29 - 21 = 8
Czy coś sie w tej kwestii zmieniło??? ;) ;) ;)

na dwie takie "cudowne" promocje się skusiłam ;) czyli 16zł

Dajcie już spokój, nie da się tutaj na forum normalnie podyskutować, zawsze jakiś bajzel z rozmów wychodzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to wszystko wyjaśnia ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wracając do tematu, Jak dostanę coś za darmo to zawsze sie odwdziecze kawa lub czekolada. Dla mnie jest to logiczne. Jeżeli ktos chce coś za swoją rzecz to nie jest to oddawanie a WYMIANA.
Proponuje sięgnąć do podręczników ze szkoły podstawowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
same piszecie o kulturze a dotykacie sfery intymnej zycia Oli-ja sie pytam jakim prawem??? mozecie byc Bog wie kim i miec Bog wie co i jakie tams firmy, interesy i inne pierdoly ale to jest dopiero B U R A C T W O ! wlazic komus w prywatne sprawy i szczycic sie tym na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam się z tym co napisała Karollla, to jest szczyt chamstwa wchodzić w czyjeś życie i pisać o nim publicznie.
Całkowity brak taktu !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
to równie dobrze nietaktowne jest pisać na forum publicznym o swoim życiu prywatnym. Było nie pisać to by nie było tematu, a jak sie sama chwali wszem i wobec to o co teraz pretensje?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
kazda z nas cos tu o sobie na tym forum pisze, o roznych sprawach dyskutujemy ale ogromnym C H A M S T W E M jest wyciaganie pewnych spraw tylko po to aby komus dosrac! sorry... dzieci w piaskownicy maja wiecej taktu i wyczucia i wiedza do jakich granic mozna sie posunac... a Wy tu jeszcze o kulturze osobistej piszecie... to jest hipokryzja!!!

Ola jest jaka jest, kazda z nas jest jaka jest i tyle.. akceptowanie czegos co mi przeszkadza w drugiej osobie to T O L E R A N C J A !!! trudne slowo..????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hm, mi się wydaje, że jak ktoś tak ochoczo na publicznym forum pisze o różnych szczegółach ze swojego życia prywatnego, to powinien się liczyć z tym, że coś z tego może zostać "wywleczone".
A chamstwem i buractwem jest używanie "łaciny kuchennej" i grożenie "obijaniem mordy".
Niezły ubaw z tego wątku ;) Szkoda, że nie wszyscy potrafią prowadzić ostrą dyskusję na poziomie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
no mi sie też tak wydaje anek, w każdym razie lepszy ubaw jest z wątku o wielkości penisa na Kobiecie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie to już nie ubaw, tylko wątek do usunięcia.
To co pisze się na swój temat to zupełnie co innego, jak jakaś osoba anonimowa zaczyna wywlekać historię z palca wyssane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
racja, ubaw mogłam napisać w cudzysłowiu, bo co niektórzy zbyt poważnie do niektórych rzeczy podchodza a potem są takie wątki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NO NIE WIEM, CZY TO "NIETAKTOWNE", ALE SKORO PISZE SIĘ NA TAKIM FORUM JAK TO O SWOIM ŻYCIU PRYWATNYM TO TRZEBA TEŻ SIĘ LICZYĆ Z TYM, ŻE KTOŚ, KIEDYŚ WYKORZYSTA TO PRZECIWKO NAM! FORUM TO KOPALNIA WIEDZY O NIEKTÓRYCH FORUMOWICZKACH ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i jak sie okazuje w pewnym momencie forum przestaje być anonimowe, wiec lepiej uważać na to co sie pisze
do góry