Widok

SKRADZIONO WÓZEK

Pogórze Rodzina i dziecko Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
No i mnie też dopadło...ktoś wczoraj się połasił na moją spacerówkę :(

Jakby ktoś z okolic pogórza widział proszę o info

image

Z przodu jeszcze taka tacka powinna być
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
trzeba zgłosić do dzielnicowego, aby zwiększył liczbę patroli. jak złomiarze zobaczą, że często się kręcą to może przeniosą się na inny teren (?) zawsze warto spróbować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to teraz ja tez się wystraszyłam i już nie będe zostawiać wózka.Mieszkam na Romanowskiego będę tez obserwować złomiarzy.
W tamtym roku mieszkałam jeszcze na Obłużu i skradziono mi z wózka kocyk który kupiłam w biedronce za 10zł do dziś nie mogę tego przeżyć jak ktoś mógł dziecku zabrać.
czemu zostawiacie je na klatce? nie krytykuję, czy coś w tym stylu... Tylko ja nigdy nie zostawiałam wózka na klatce, zawsze (mimo że wadził) stał w mieszkaniu... Ludzie ukradną nawet śrubkę, jeżeli będzie można za nią kupić wino... :P Jak zobaczę to dam znać :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieszkam w swojej klatce 25 lat, nie jeden wózek, rower tam stał. Ci sami ludzie tu mieszkają, poza nowym mężem mojej sąsiadki, któremu z resztą powiedziałam co o nim myślę. To były pierwsze drzwi do których zapukałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No tak, łapie się zaufanie w takim razie, ale nigdy nie wiadomo, czy jakiś "szperacz żelaza i aluminium" nie zajrzy na klatkę...
Tez jestem z Pogorza, bede czujna jak wazka :)

A mojej siostrze ukradli śpiwór z wózka i co najlepsze, wózek nie stał na klatce w bloku tylko w szpitalu przy oddziele dziecięcym! Ja nie wiem jak można ukraść śpiwór z wózka choremu dziecku!!!!!!
Bałabym się zostawiać wózek za kilkaset (lub kilka tysięcy) złotych na klatce... Podobnie rower.
Bez przesady to była zwykła spacerówka za 250 zł jakiś szajs PROBABY, tez na klatce nie zostawiłabym czegoś wartościowego.

Chyba ciężko będzie odnaleźć wózek ale w dzisiejszych czasach żeby dmuchnąć pojazd dziecięcy szok !
Mi ukradli sam stelaż ktory dodatkowo był przypięty, i mogę się tylko domyslać że jakiś złomiarz wozi sobie w nim złom i żyje nadzieją że kiedyś się napatoczy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry