Widok

SLAG BY TRAFIŁ

TĄ NOWĄ STRONĘ TRÓJMIASTA,TYTUŁY ARTYKUŁÓW POWTARZAJĄ SIĘ W RÓŻNYCH DZIAŁACH I RZADKO COŚ NOWEGO.DNO.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie jak coś nie pasi to nie używam.
A jak wiem coś lepiej to nie pouczam, tylko robię sam.
Ale ja jestem w odróżnieniu od kolestwa pojechany :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadza się. mnie firefox przestał pasić. bez przerwy mi pisał ze mam zainstalować adobe flash wersja 10. grzecznie klikałem i instalowałem, a ten lis chędożony (czy tam panda, whatever) dalej mi przypominał że mam zainstalować tę wtyczkę. doszło do tego, że filmy na yt przestał mi odtwarzać. zamiast tego pojawiał się komunikat: zaktualizuj adobe cośtam cośtam do najnowszej wersji. no to ja aktualizowałem i nic. to wywaliłem to w p**** i ściągnąlem google chrome. wszystko działa teraz. i nawet trochę szybciej niż do tej pory. tylko jakoś tak trudno się do tej prostoty przyzwyczaić.
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry