Widok
normalnie ciemnota, dziewczyny, jest XXI wiek, jestesmy w Unii Europejskiej, i co jeszcze??????
naprawde wierzycie w te zabobony czy to tylko prowokacja?
swoja droga zadziwiające jest, jak niektorzy uwazaja za ciemnote zachowanie czystosci przedmałzenskiej, nie mieszkanie ze soba przed slubem, spowiedz i te rzeczy, a wierza w jakies glupie przesądy. Naprawde jestescie tak obludne czy g....?
i od razu dla osob, ktora mnie za chwile zlinczuja: NIE MAM NA MYSLI WSZYSTKICH, tylko tych, ktorzy w to wierza.
naprawde wierzycie w te zabobony czy to tylko prowokacja?
swoja droga zadziwiające jest, jak niektorzy uwazaja za ciemnote zachowanie czystosci przedmałzenskiej, nie mieszkanie ze soba przed slubem, spowiedz i te rzeczy, a wierza w jakies glupie przesądy. Naprawde jestescie tak obludne czy g....?
i od razu dla osob, ktora mnie za chwile zlinczuja: NIE MAM NA MYSLI WSZYSTKICH, tylko tych, ktorzy w to wierza.
Magdo w pełni CIebie popieram... herezje normalnie tu wypisują... moi rodzice brali ślub cywilny z lutym a koscielny w kwietniu i 32 rocznica ślubu im stuknęła... a maj... miesiac jak kazdy... nawet na kursie przedmałżeńskim ksiądz mówił na ten temat, że co za kretynizm ludzie wymyslili, że nie można brac ślubu w maju... nie rozumiem niektorych...