Widok

ŚLUB W MAJU ?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Widzę, że jesteś bardzo odważna lub bardzo zakochana - ślub w maju!!!!!
Wszyscy wiedzą, że w maju nie bierze się ślubu.
Klapa totalna, rozwód murowany. Trzeba było wybrać miesiąc, który w nazwie ma literę"R". chyba, że jesteś w ciąży i dlatego się spieszysz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam nadzieję, że Ty nie jesteś wielbicielką Radia Maryja ani uczestniczką Kółka różańcowego hahaha
ten wątek to powinien byc chyba wizytówką forum o tematyce "TYLKO W POLSCE" ;)))
normalnie jakies chore to jest
jak w dzisiejszych czasach mozna w to wirzyc?

ja ciagle wierzę, że to prowokacja, bo az przykro czytac....
według naszych koleżanek powinni juz sie rozwiesc a nie przepraszam podobno wyjątek potwierdza regułe
ale jak widze tych wyjatków jest doś duzo
dziwne

moi w kwietniu-staż 34 lata, szczęśliwe małżeństwo ;)
hanusia ja mysle ze wirza bo nagle sie cicho na forum zrobiło
nie maja argumentów na swoja g....

normalnie ciemnota, dziewczyny, jest XXI wiek, jestesmy w Unii Europejskiej, i co jeszcze??????

naprawde wierzycie w te zabobony czy to tylko prowokacja?

swoja droga zadziwiające jest, jak niektorzy uwazaja za ciemnote zachowanie czystosci przedmałzenskiej, nie mieszkanie ze soba przed slubem, spowiedz i te rzeczy, a wierza w jakies glupie przesądy. Naprawde jestescie tak obludne czy g....?

i od razu dla osob, ktora mnie za chwile zlinczuja: NIE MAM NA MYSLI WSZYSTKICH, tylko tych, ktorzy w to wierza.
no właśnie
ja zawsze 13 jestem zadowolona i szczęsliwa a nie martwie sie co złego mnie spotka.

Dla nie i mojego małżonka również 13 jest szczęśliwa - poznaliśmy się 13 lat temu, ale trochę potrwało zanim się spotkaliśmy po raz kolejny (jakieś 11 lat), więc bardzo lubię trzynastkę :D

PMadzia! chyba nie sądzisz, że się przejmuję zabobonami jeżeli wybrałam taką datę i godzinę :D Za duża jestem na to, zeby się bać ;)
Pozdrowionka

to mi się podoba... 13-tka wbrew pozorom i ogolnym przesądom często jest szczęśliwą liczba i ja ją za takową uważam :-)))

Anucha olej to przeciez to jest smieszne
Ja nie moge tego słuchac normalnie.
chore nie powinny takie osoby wychodzić z domu w piatek trzynastego

i w ciąży nie jestem jakby co...

A myśmy mieli ślub cywilny w ostatnią sobotę - nie dość, że w maju, to jeszcze 13-go, a na okładkę o 13.00 :-D

oczywiscie że nie ma
ludzie chyba nie maja co robic i dlatego te przesady wymyslają

Magdo w pełni CIebie popieram... herezje normalnie tu wypisują... moi rodzice brali ślub cywilny z lutym a koscielny w kwietniu i 32 rocznica ślubu im stuknęła... a maj... miesiac jak kazdy... nawet na kursie przedmałżeńskim ksiądz mówił na ten temat, że co za kretynizm ludzie wymyslili, że nie można brac ślubu w maju... nie rozumiem niektorych...

hehe...myslalam, ze w XXI wieku takie glupie przesady nie moga miec racji bytu...o matko! Moi rodzice brali slub w kwietniu, sa razem juz 35 lat i bardzo sie szanuja i kochaja. Moja siostra brala we wrzesniu i jest po rozwodzie! NIE MA REGULY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zgadzam sie z aagga
w mojej rodzinie wszyscy barli slóby z literka "r" w miesiącu i były dwa rozwody i co?

Co to jest grup???? hehhee

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
do góry