Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
najgorsza pizza jaką jadłam wątek zamknięty mieliśmy czekać 45 minut, po 1,5 godz zadzwoniliśmy i poinformowano nas że...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 31 maja 2010

WARTO BYŁO--pysznie i smakowicie... wątek zamknięty zamówiłam 1-raz i wiem, że nie ostatni.pizza z pieca "wiejska i diabelska"...
~Magda
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 maja 2010

Tak trzymajcie jest ok. wątek zamknięty Zamówiłem ze znajomymi na imprezę kilka makaronów. Były ekstra. Czas...
~Piotr K.
-

dodano: 10 maja 2010

tragedia-nie polecam!!!!!!! wątek zamknięty jakies pare miesiecy temu zamowilam shoarme. faktycznie jest tak, jak pisze...
~system
-

dodano: 4 maja 2010

zdecydowanie nie polecam !!! wątek zamknięty Zamówiłam dzisiaj dwie shoarmy miła Pani mi powiedziała, że do 50min...
~zoś
-

dodano: 19 marca 2010

Super żarełko za super cenę. wątek zamknięty Zamówiłem dziś pizzę, naleśniki i makarony. Wszystko było przepyszne i...
~Łukasz
-

dodano: 10 marca 2010

Totalny brak profesjonalizmu wątek zamknięty Mój czas oczekiwania na pizze : 3 godziny! Pan przy zamówieniu poinformował...
~Kurusia
-

dodano: 9 lutego 2010

skorupka od jajka wątek zamknięty Napisałabym naprawdę poprawną opinie gdyby nie fakt, iż w naleśniku została...
~konsumentka
-

dodano: 21 stycznia 2010

Super jedzonko wątek zamknięty Witam parę fajnych propozycji znalazłem w nowej ofercie tej sympatycznej...
~Maciej J.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 października 2008

Taras i widok jest super o jedzeniu nie wspomne wątek zamknięty Słuchajcie ludzie ten taras jest super siedzisz sobie na świeżym powietrzu...
~E. fanka makaronu
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 8 maja 2008

kita - opinia wątek zamknięty eh, blondi driver jest faktycznie spoko, szczególnie w tej wystrzałowej furze...
~kita
-

dodano: 7 maja 2008

Ten blądasek z gokarda jest super :))) wątek zamknięty Jedzenia naprawde smaczne, ceny idzie przełknac.Koles z gokarda (ten...
~r
-

dodano: 8 kwietnia 2008

Jak ja im zazdroszczę tego widoku wątek zamknięty Jak ja im zazdroszczę tego widoku na Gdynię . Super jedzonko z super widokiem...
~Smakosz Makaronów
-

dodano: 7 kwietnia 2008

PYCHA wątek zamknięty Tego od dawna brakowało dla lubiących makarony i nie tylko
~slawomirz
-

dodano: 16 marca 2008

odlotowe miejsce wątek zamknięty śniadania suuuuuuper, wielkie bagiety ze świeżymi warzywkami, pierogi domowe,...
~pj
-

dodano: 13 marca 2008

Super pojazd !!!! wątek zamknięty Uśmiałem się jak jedzenie przyniósł koleś w chełmie zadałem pytanie czemu...
~jurek
-

dodano: 12 marca 2008

Super fajne miejsce w Centrum Gdyni wątek zamknięty Super Miejsce w Centrum Gdyni Widok jest rewelacyjny jak będzie lato to będe...
~Kajetan
-

dodano: 27 lutego 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

17

wątków

do góry