Widok
Może mógłbyś pooglądać i postudiować "cuś" innego.
Jest taki kawał o facecie, który czekał, że Bóg go uratuje... "Czy to ten, po którego wysłałem helikopter?" :)
http://caracalmodels.com/cd72036.html
Jest taki kawał o facecie, który czekał, że Bóg go uratuje... "Czy to ten, po którego wysłałem helikopter?" :)
http://caracalmodels.com/cd72036.html
Ja wiem, jak to-to wygląda.
Numeru rejestracyjnego przecież też nie wypatrzyłem sokolim wzrokiem, tylko na flightradar sprawdziłem :)
Ciekawi mnie z jednej strony sama konstrukcja tego. Bo to dziwoląg pod względem technicznym. Niepodobne do makaroniarzy :D
Z drugiej strony ciekawi mnie, skąd akurat to bzykadełko trafiło do Pogotowia Lotniczego.
Ludzie, którzy myślą o zakupie samolotu dyspozycyjnego, biorą pod uwagę jakieś np. Cesny albo coś podobnego.
Ten bączek to tak ni z gruszki ni pietruszki :)
Numeru rejestracyjnego przecież też nie wypatrzyłem sokolim wzrokiem, tylko na flightradar sprawdziłem :)
Ciekawi mnie z jednej strony sama konstrukcja tego. Bo to dziwoląg pod względem technicznym. Niepodobne do makaroniarzy :D
Z drugiej strony ciekawi mnie, skąd akurat to bzykadełko trafiło do Pogotowia Lotniczego.
Ludzie, którzy myślą o zakupie samolotu dyspozycyjnego, biorą pod uwagę jakieś np. Cesny albo coś podobnego.
Ten bączek to tak ni z gruszki ni pietruszki :)
Nie wiem, co jest "tematem dla mnie oczywistym" ;)
Założyłem temat, bo jestem po prostu ciekaw tego "bączka".
Usłyszałem go za oknem.
Interesuje mnie technika. Nic w tym nadzwyczajnego.
Odróżniam po dźwięku, kiedy na moje niebo wlata byle boeing czy bombardier (tak! tramwaje też latają!) a kiedy jest to coś ciekawszego.
Choćby Mig, bo F16 nad Gdańskiem nigdy nie widziałem. Takoż suk.
Zresztą.. suki to już chyba nieloty są.
Założyłem temat, bo jestem po prostu ciekaw tego "bączka".
Usłyszałem go za oknem.
Interesuje mnie technika. Nic w tym nadzwyczajnego.
Odróżniam po dźwięku, kiedy na moje niebo wlata byle boeing czy bombardier (tak! tramwaje też latają!) a kiedy jest to coś ciekawszego.
Choćby Mig, bo F16 nad Gdańskiem nigdy nie widziałem. Takoż suk.
Zresztą.. suki to już chyba nieloty są.
OJP:
Czy naprawdę to jest takie trudne?
Nie mam pojęcia, to się nie odzywam.
Ewentualnie można pożartować, że skuterek lata.
Dla mnie jest to taka ciekawostka techniczna. Skąd się wziął i dlaczego akurat polscy medycy go sobie kupili.
Jakby latał mi za oknem Zeppelin, czy AWACS, też bym się zainteresował.
Czy naprawdę to jest takie trudne?
Nie mam pojęcia, to się nie odzywam.
Ewentualnie można pożartować, że skuterek lata.
Dla mnie jest to taka ciekawostka techniczna. Skąd się wziął i dlaczego akurat polscy medycy go sobie kupili.
Jakby latał mi za oknem Zeppelin, czy AWACS, też bym się zainteresował.