Widok
SP11 zerówka - kiedy jakaś informacja o potrzbnych artykułach szkolnych?
Czy wie ktoś kiedy będzie lista rzeczy potrzebnych do zerówki w SP 11?
Lub kiedy będzie jakieś zebranie? I czy na pierwszym zebraniu się taką listę otrzyma?
Jak się zostanie poinformowanym o zebraniu? Listownie?
Jak to wyglądało w zeszłym roku?
Lub kiedy będzie jakieś zebranie? I czy na pierwszym zebraniu się taką listę otrzyma?
Jak się zostanie poinformowanym o zebraniu? Listownie?
Jak to wyglądało w zeszłym roku?
W zeszłym roku w innej szkole, znajoma dostała wykaz potrzebnych rzeczy w lipcu, jak mieli zebranie.
I dlatego się zastanawiam jak to na Stogach.
To w zeszłym roku w SP 11 nie było żadnego zebrania wcześniej, dopiero we wrześniu listę rzeczy się dostawało? Na rozpoczęciu?
A jeszcze chciałam zapytać, czy jakaś informacja o rozpoczęciu roku szkolnego, na którą godzinę, będzie np. wywieszona przy głównych drzwiach, i czy jakaś lista dzieci będzie wywieszona, kto do jakiej grupy będzie chodził, czy na rozpoczęciu będą mówili dopiero?
Bo to z 2, 3 grupy dzieci będą w zerówkach?
Napiszcie jak to w poprzednich latach wyglądało na Stogach.
I dlatego się zastanawiam jak to na Stogach.
To w zeszłym roku w SP 11 nie było żadnego zebrania wcześniej, dopiero we wrześniu listę rzeczy się dostawało? Na rozpoczęciu?
A jeszcze chciałam zapytać, czy jakaś informacja o rozpoczęciu roku szkolnego, na którą godzinę, będzie np. wywieszona przy głównych drzwiach, i czy jakaś lista dzieci będzie wywieszona, kto do jakiej grupy będzie chodził, czy na rozpoczęciu będą mówili dopiero?
Bo to z 2, 3 grupy dzieci będą w zerówkach?
Napiszcie jak to w poprzednich latach wyglądało na Stogach.
W wakacje zostaną wywieszone listy dzieci,do jakich grup są przypisane i co ma zawierać wyprawka. W ostatnim tygodniu sierpnia pojawia się rozpiska o godzinach rozpoczęcia roku szkolnego dla poszczególnych klas. Te wszystkie listy są na drzwiach głównego wejścia,a nieraz się zdarzało,że w oknie klasy tuż przy wejściu do budynku szkoły.
Mam wielką prośbę, jeśli ktoś by zauważył że listy są już wywieszone, czy mógłby ktoś dać znać tutaj?
Ja przez wakacje nie będę miała możliwości iść sprawdzać, a nie chciałabym męczyć dziadka żeby tam często chodził i patrzył czy już coś jest wywieszone.
Dlatego informacja o tym, bardzo by mi pomogła, wtedy bym powiedziała dziadkowi że już jest i by poszedł spisać.
Więc jeśli znajdzie się miła osoba, która da tu znać będę naprawdę bardzo wdzięczna za pomoc.
Ja przez wakacje nie będę miała możliwości iść sprawdzać, a nie chciałabym męczyć dziadka żeby tam często chodził i patrzył czy już coś jest wywieszone.
Dlatego informacja o tym, bardzo by mi pomogła, wtedy bym powiedziała dziadkowi że już jest i by poszedł spisać.
Więc jeśli znajdzie się miła osoba, która da tu znać będę naprawdę bardzo wdzięczna za pomoc.