Widok

SPAMALOT, czyli Monty Python i święty Graal

SPAMALOT, czyli Monty Python i święty Graal Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: SPAMALOT, czyli Monty Python i święty Graal.
SPAMALOT, czyli Monty Python i święty Graal

UWAGA! Spektakl dla WIDZÓW DOJRZAŁYCH!

Najbardziej zakręcona komedia Broadwayu po raz pierwszy w Polsce, wyłącznie na deskach Teatru Muzycznego w Gdyni!

Eric Idle, komik z grupy Monty Pytona, stworzył musical na podstawie filmu "Monty Python i Święty Graal", którego scenariusz napisali wspólnie wszyscy członkowie legendarnej grupy: Graham ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam:))))!!!!!

Cudowne przedstawienie. nie tylko warto je zobaczyc ,ale nawet trzeba !!!!
Starsze osoby siedzace obok mnie byly podekscytowane i smialy sie do lez ..
Mysle ,ze jest to spektakl dla wszystki ,ktorzy cenia dobry humor i pragna zapomniec o problemach dnia codziennnego.
Swietna gra aktorska .Wokal -rewelacja :)) Balet zarazal energia i stanal na wysokosci zadania .
Goraco polecam . Naprawde swietna zabawa.
Wybieram sie ponownie :)))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rewelacja!

śmiech do łez!!!!! genialne wokale, no i duch Monty Pythona w najlepszym wydaniu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

CUDO!!!!

GORĄCO POLECAM!! Spektakl na bardzo wysokim poziomie! Rewelacyjna, muzyka, scenografia, kostiumy no i gra aktorska. Nie nudziłam się ani minuty!!!
Super, super, super!!!! Oby więcej tego typu spektakli!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

WARTO

Byłam, obśmiałam się jak stara, siedziałam prawie że na Sw. graalu (dla dobra sprawy nie ujawnię nr fotelu :))
A Panowie Michalski i Więcek to słodziaki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

prawie....

robi wielką różnicę..... ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cudowna!

Cudowna sztuka! Świetna gra aktorów, piękny śpiew, taniec oraz stroje, a przede wszystkim znakomity humor! Gorąco polecam! :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

hmm...

A cóżże robił w trupie Monty Pyton niejaki Terry William? Pierwszy raz słyszę o człowieku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

poniżej średniej

Jak dla mnie to nic ciekawego. Bardzo proste, niewymagające, zbyt pompatyczne (gdyby jeszcze chociaż coś to wnosiło), żarty mało śmieszne jak dla mnie. 4 na 10. Chociaż większości widać się bardzo podobało, to ja wyszłam rozczarowana.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

NIESAMOWITE !!!

Dawno się tak dobrze nie bawiłam! Brak słów by opisać, to trzeba zobaczyć!
Oklaski na stojąco, BOSSSSSKI SPEKTAKL!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

tandeta

szkoda pieniędzy. jeśli ktoś lubi mainstream - jak najbardziej. jak ktoś lubi monty pythona - to raczej nie za bardzo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

zasnellam

bylo nudno
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Super

Owacja na stojąco. Gra aktorska i wokal- świetne. Kostiumy ekstra. Polecam gorąco Po prostu zapomniałam w czasie spektaklu, że to aktorzy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Komunistyczna agitka

Zaczyna się obiecująco, od ostrzeżeń gawiedzi nt. licencji i wynikającego stąd zakazu fotografowania.
Potem full wypas dla motłochu - reklama Wajdy, agitka anty-PiS-owska i przepiękna parodia liturgii katolickiej. Kończy się fantastycznym stwierdzeniem, że przed uzbrojonym katolikiem strach przyznać, że jest się żydem.
Bo wiadomo, polnische lager konzentrazion itp.
Reżyserowała zapewne wojująca o tolerancję Lipińska.
Tym różni się Broadway i Ameryka od wiochy w Gdyni, że tam poprawność polityczną i tplerancję traktuje się serio. W polskiej wiosze można bzdzić do woli.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

Nie żałuję

Dużą porcja dobrej rozrywki, warto zobaczyć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wspaniała Ameryka

Przypominam autorowi postu że sztuka pod tytułem "SPAMALOT, czyli Monty Python i święty Graal" jest sztuką Pochodzenia Amerykańskiego,tam miała prapremierę i tam jest grana do dzisiaj.Safran ma racje że "Tym różni się Broadway i Ameryka od wiochy w Gdyni, że tam poprawność polityczną i tolerancję traktuje się serio. W polskiej wiosze można bzdzić do woli."Co niniejszym z lubością pan safran uczynił:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

SPAMALOT, czyli Monty Python i święty Graal -opinia

spektakl powalil mnie z nog,chyba po to abym "zalapal" jego poziom.poczucie humoru dla pieciolatkow(te bąki,przezywanki i inne odglosy) jedyne co podnosi poziom tego "czegos" to głos Pani Jeziora.to jednak za mało aby pozbyc sie przykrego wrazenia iz pieniadze trafily w bloto.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

byłem!

GENIALNE
owacje na stojąco
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

żal mi ciebie

pisowcu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Argumentów brak

gdy rozum śpi, POwcy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

mnie nie bawi ten humor a tancerki mogłby lepiej tańczyć przeciętnosć
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

Inne tematy z forum Kultura

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością . Na skutek błędu systemu...

Ellen Babić (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ellen Babić . Autor:Marius von Mayenburg Reżyseria:Patryk Warchoł...

The Phantom Of The Opera (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Phantom Of The Opera . Wielki jubileusz światowego fenomenu "THE...

do góry