Widok

SPINNING

Gdzie najlepiej wybrac sie na spinning?Do jakiego klubu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po pierwsze-zalezy jak jestes wytrnowana:) jezeli sa to Twoje poczatki jedz na tetnie 60%-65%Vomax na poczatek wystarczy 30min,a najlepiej 60min.ale to jak juz nabierzesz formy.Osoby bardziej wytrenowane powinny sie miescic na tetnie 75-80%Vomax:)
Po drugie dieta to-regularne posilki-unikaj slodyczy-nie jest to trudne-jak bedziesz pilnowala regularnosci posilkow twoj cukier bedzie sie utrzymywal na stalym pozomie co za tym idzie ,zenie bedziesz miala skokow insulinowych i ochote na slodycze. Jedz wegle zlozonei bialko oraz tluszcze,kazdy skladnik jest niezbedny do prawidlowego metabolizmu.
Warto zainwestowac w pulsometr-obecnie fajne oferty -tanie maja w Decathlonie.
Dobra muza,nastawienie i ogien:))
Treningi urozmaicaj.Twoj tydzien treningowy powinnien byc wzbogacony tez zajeciami silowymi-praca wlasnym cialem,pompki,sklady,stretching. Aby byly efekty 4dni powinnas zagospodarowac dla siebie.Powodzenia. Mozna by duzonapisac co dokladnie powinnas robic:).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzięki za info.
Właśnie zadzwoniłem dopytac o szczegóły:
- 3 godzinki a nie 4 jak piszą na stronie
- 35zł od osoby ... trochę sobie liczą ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w tą sobotę 4 lutego w tyger gym na szadułkach
kup BCAA w tabletach - 3 szt. przed treningiem - pomaga w spalaniu i w regeneracji - z innymi suplami nie szalej - na olimpiadę nie jedziesz... a co do żarcia poczytaj o odżywianiu - poczytaj forum http://www.sfd.pl/, jest gdzieś tam dział dla babek - kalkulator żywieniowy itp itd, generalnie dużo przydatnego info dot. ćwiczeń i odżywiania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czyli wychodzi na to ze muszę wybrać sie do sklepu dla kulturystów i nakupować odżywek? A nie można jakoś bardziej naturalnie w postaci jedzenia np.banana czy innych produktów i stad pytanie jakich?
BCAA aminokwasy rozgałezione.W roznej postaci ,najczesciej tabletki i roznych firm
Ja sprawdzałam google ale wszystko było takie ogólnikowe a twoje linki są super !!! Bardzo ci dziękuje za pomoc:))) Mam jeszcze jedno pytanie. Tam jest napisane że cyt:''Bezapelacyjnie po takim treningu należy dostarczyć organizmowi odpowiednią dawkę aminokwasów w celu naprawy włókien mięśniowych oraz węglowodanów o różnym indeksie glikemicznym, aby odbudować energię. '' to znaczy że co musimy zjeść po takim treningu? Chodzi mi o konkretne produkty. Ktos wie?Ja sie kompletnie na tym nie znam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak zwykle wystarczy trochę pogooglać - http://musculator.pl/index.php/trening/618-pawe-roniatowski-spinning-dla-kobiet-w-warunkach-domowych, wypadałoby też określić swoje zakresy tętna - http://www.spinning.com/erpage.asp?page=2 - albo iść kilka razy na zajęcia spina i zobaczyć ci o jak :)
Czy mógłby sie wypowiedzieć tutaj jakiś fachowiec albo osoby które chodzą na spining? Mam w domu rowerek stacjonarny, jestem na diecie dlatego pomyślałam ze to fajny sposób na zgubienie trochę kilogramów.Nie wiem tylko jak prawidłowo to wykonać żeby dawało efekty? Po ile czasu trzeba jechać wolno a ile szybko i na jakim obciążeniu? 1,2,3,4 czy 5? i w ogóle ile czasu powinien trwać cały spining? Bardzo proszę o szczegółowe wyjaśnienie. Z góry bardzo dziękuję:)))
Chyba pod koniec stycznia w Fit-Factory w Pruszczu-najlepiej sie upewnic dzwoniac lub mejlem do nich.
Ma ktoś jakiś cynk na temat jakichkolwiek maratonów spinningowych mających się odbyć w najbliższym czasie w Trójmieście?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jest :)
I super są prowadzone zajęcia, klub jest mały typowo spinningowy, ale polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
na Unruga w klubie SPINNKA, mają system suunto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Witawie sie bylo i fajnie sie jezdzilo:))Nawet sie zmeczylo:)
Ten sprzęt musi być death-proof, że to wytrzymuje ;)
no to się uśmiałem z samego rana... :)
oj tam oj tam :)

http://www.youtube.com/watch?v=Rx9SIyFMfcY&feature=player_embedded
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi ich rowery wogole nie odpowiadaja-geometria nie dobra,ostatnio na maratonie byla meka jadac na tego rodzaju rowerku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tam gdzie same PanieJest czesto mocna rywalizacja:)))W szczegolnosci jak tu zaraz Sylwester to kobiety cisna ile wlezie:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry