Widok
SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ CAIRO KOLEKCJA 2010/2011
Sprzedam suknie typu Cairo z kolekcji 2010 zakupioną w Salonie Marietta. Sukienka koloru ecru dla dziewczyny ze wzrostem 168 cm +5 cm na obcas rozmiar 38-40. Dodatkowo welon lekka mgielka i ozdoby do włosów w formie kryształków.
Koronki na biuście i z boku nadają delikatności i subtelności. Szelka podkreśla ramiona i sprawia, że nie martwisz się, że suknia się zsunie.
Ma nie za długi tren, który atrakcyjnie wygląda też po podwiązaniu. Halka jest wszyta.Nie potrzebne są żande koła. Została uszyta z tafty, dzięki czemu jest lekka i wygodna.
Jest po profesjonalnym czyszczeniu i prasowaniu.
Została kupiona tego roku w salonie Marietta w Gdyni.
Możliwość przymiarki w Gdyni.Jestem pierwszą właścicielką co mogę udokumentować. Gorąco polecam. Cena do negocjacji. Jeśli jesteś zainteresowana napisz emaila a ja przyśle ci zdjęcia.
Oto mój adres: ania.karpik@op.pl
Koronki na biuście i z boku nadają delikatności i subtelności. Szelka podkreśla ramiona i sprawia, że nie martwisz się, że suknia się zsunie.
Ma nie za długi tren, który atrakcyjnie wygląda też po podwiązaniu. Halka jest wszyta.Nie potrzebne są żande koła. Została uszyta z tafty, dzięki czemu jest lekka i wygodna.
Jest po profesjonalnym czyszczeniu i prasowaniu.
Została kupiona tego roku w salonie Marietta w Gdyni.
Możliwość przymiarki w Gdyni.Jestem pierwszą właścicielką co mogę udokumentować. Gorąco polecam. Cena do negocjacji. Jeśli jesteś zainteresowana napisz emaila a ja przyśle ci zdjęcia.
Oto mój adres: ania.karpik@op.pl