Widok
SPRZEDAM SUKNIĘ
Sprzedam suknię.Kolor biało- rózowy.Suknia szyta wedłóg mojego wzroru.W cenę sukni wliczony jest welon z naszytą koronką(identyczna jak w gorsecie), ozdoba na szyję, rękawiczki na jeden palec oraz kwiat we włosy.Rozmiar sukni to 40-42 wzrost 175cm.Cena 800zł do negocjacji.
Kontakt:madziap00@wp.pl
Jezeli ktoś będzie zainteresowany to wkleję wiecej zdjęć
Kontakt:madziap00@wp.pl
Jezeli ktoś będzie zainteresowany to wkleję wiecej zdjęć
Piękna suknia!! wzorowałas sięna papilio - tej z bordowym gorsetem??
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

szykuje mi się wesele koleżanki w przyszłym roku, ale jeszcze nie wiem czy bede zaproszona bo sie troche poprztykałyśmy...tak sobie pomyslałam że mogłabym wystapić w takiej oryginalnej..ale to jeszcze daleko, dopiero w październiku...jak nie sprzedasz jakiejś przyszłej pannie młodej a ja nie znajdę niczego fajnego w sklepach to się zgłosze ;)
potrzebuje ja na marzec.... Bardzo bym Cie prosiła, żebys podała mi tak m/w cene ...jest to dla mnie bardzo istotne..... nie pytaj ile jestem w stanie dac :) bo ja sie szczerze na tym nie znam nie wiem co ile kosztuje itp wiec poprostu rzuc propozycje...nie boj sie ze mnie urazisz hehe :) poprostu napisz moze byc na maila