Widok

SPRZEDAM suknię "Pronovias Nepal" r. 38+buty Next gratis => 990 zl!!!!!! OKAZJA

Wesele Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Sprzedam przepiękną suknię firmy Pronovias. Model 2009 Nepal.
Przepiękny kolor jasne ecru, (szampan, lub koralowa biel). Jakby ją nie opisac, jest warta zobaczenia! A co jeszcze wazniejsze - PRZYMIERZENIA!
Idealnie wyczyszczona w profesjonalnym zakładzie, nie posiada najmniejszych cech użytkowania. Zero rozpruć, wszystko wyglada idealnie! Jest tak piękna że ciężko mi się z nią rozstac, ale nie posiadam wystarczająco duzo miejsca na jej przechowywanie.

Rozmiar standardowe 38. Suknię można pomniejszyć jak i powiększyć o jeden rozmiar. Idealna na wzrost 166 cm + około 3-5cm obcas. Możliwość przedłużenia do około 174, oraz oczywiście skrócenia.

Suknia jednoczęściowa, wykonana jest z gniecionej tafty wyszywanej kryształkami Svarowskiego, jest lekka i niesamowicie wygodna. Piękny krój - suknia drapowana z jednej strony, materiał się nie gniecie. Tył sukni zapinany jest na zamek przykryty eleganckimi guziczkami - suknia posiada z tyłu również przepiękny tren z możliwością podpięcia.

Ja swój tren miałam "puszczony" w kościele, a pozniej podpięty na weselu - dzięki czemu mogłam bezkarnie i swobodnie szaleć na parkiecie :))

Do sukni dodaje gratis piękne czółenka Angielskiej firmy Next, rozmiar 39.

Mieszkam w centrum Gdańska Wrzeszcza, niedaleko Galerii Bałtyckiej.

ZAPRASZAM DO PRZYMIARKI! ZAKOCHASZ SIE W TEJ SUKNI TAK SAMO JAK JA! JEST BEZKONKURENCYJNA! A CENA OKAZYJNA!!!

wszelkie pytania:

email md191@o2.pl

tel kom 0695-088-599 lub domowy 058-341-04-21
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://images.google.com/images?q=pronovias+nepal&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=iokRS56rAcegjAesua3MAw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBQQsAQwAA

Przepraszam ze taki dlugi ten link, ale jest to zbior pięknych zdjec mojej sukni :))

PS proponuję tez wpisac w google " pronovias nepal" i po kłopocie ! ;)
up!!!!!!!!!!!!!
zapraszam ")
UPUPUPUP
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

do góry