Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ. XLV :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie ze zwyczajem zakładam nowy wątek. U mnie potwierdzony 5 tydzień ciaży:)
Życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania i nowego wątku.
Powodzenia!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JAAAA MUTTI TO DOBRY ZNAK :D :)
Dzisiaj mam 21 d.c., 7 d.f.l. i zastanawiam się kiedy najszybciej można iść na betę, bo ten brzuch nie daje mi spokoju i (.)(.) co raz mocniej bolą.
ja koniecznie bym też spróbowała test po raz kolejny
czasem trwa to troszkę czasu.....
Może teraz spróbuj zrobić? Mi pierwszy test przed okresem wyszedł negatywny i poszłam farbowac włosy po czym sie okazało, że dwa kolejne testy już po okresie wyszły pozytywne.....
test robiłam jeszcze przed okresem, negatywny.
Eulalia idz do apteki po test i tyle. Jak wyjdzie pozytywny leć do gina.

Mnie dzisiaj gardło boli :( Co mogę sobie wziaść? Zastanawiam się nad rutinoscorbinem, tantum verde do psikania i jakiś cholinex. Myślicie , że nie zaszkodzi?
wooowwww pięknie.Serdeczne gratulacje !!! czekamy na nowy wątek :)
Eulalia ja na Twoim miejscu poędziłabym do gina...ja tam cykor jestem...a test robiłaś?? nie miałam takich problemów więc ciężko mi cokowiek powiedzieć.... :/
AgaB wysłałam Ci wiadomość na priv :) miłego dnia Dziewczyny :)
Tekla powodzenia dzisiaj i czekamy na nowy wątek :D
Może jeszcze raz was zapytam bo mój wątek gdzieś umknął; Dziewczyny może mi podpowiecie. Też się staramy już dłuższy czas i teraz mam zagwozdkę. Miesiączka 20 maj - normalnie 5 dni krwawienia i od tej pory cały czas brązowe plamienia. Nie wiem co o tym myśleć. Umówiłam się na wizytę 4 czerwca (16 d.c .) chyba nic się nie stanie jak poczekam do soboty? co myślicie? Temperatury nie mierzę, a piersi ciągle pobolewają. co to może być?
A ile dni po owu jesteś? Co skłoniło Ciebie do zrobienia testu (tzn już termin @?) Cieszę się Kochana, że się udało i trzymam kciuki, żeby wszystko pięknie się zakończyło. :)
czekamy na nowy watek :)
gratulacje!! to już ci hsg nie potrzebne :)
widze,ze nawet pisanie mi nie wychodzi w szoku takim jestem,dziewczyny-do cholery-9 lat nie zaszlam w ciaze,bez zabezpieczen-starania byly!!!!!!!A tu nagle w trakcie owu chyba zaszlam-nie wierzylam,ze tylko w takim dniu mozna zajsc-inne nawet w okres zachodza!!!!!!!!
tekla serdeczne gratulacje!!!!!! :))

kolejnej 30-tce się udało...(o ile dobrze pamiętam...;)) a ja nadal czekam... :P dziś 1 dzień @...kolejny cykl przed nami....
tekla trzymam kciuki :))))) uwierz w to kochana bo to się dzieje naprawdę:) będziesz mamusią:)))))
Dziewczyny,jutro umumilam wizyte po skierowanie na hsg.......ale nie myslam ,ze moze to byc wizyta potwierdzajaca..chyba uwierze w cuda jesli to prawda.Robilam kiedys w zyciu testy,ale zawsze byla 1 kreska....a tu dzis 2.......wyrazne 2 kreski!!!!!!!!!!!Boli mnie czasem brzuch lekko,jak na @. Spac moglam na stojaco,caly czas wyczekujac @.Dalej nie wierze,jutro bede wiedziec na 100%
Tekla gratulacje. :)

Weronika, ale to nie chodzi o to, że dla wygody siedzisz w gterach, w getrach też się chodzi na dwór. Tu chodzi o stan monotonii, w której dzień w dzień chodzisz w tym samym, ubrudziło się trochę? Nic się nie stało, bez sensu prać, jak zaraz dziecko i tak mnie ubrudzi. Lakier zdrapał się z paznokci, a co tam za 2 tyg zmyję. Włosy tłuste (nie wczorajsze, a tygodniowe) bo nie mam czasu, bo ........

Ja tylko tak gdybam. :)

Ale dążę do tego, że kobitki zupełnie odcinają się od świata (tak jak Madzia napisała o mamie), mąż to zauważa, potem nie ma czegoś takiego, że kobieta zauważa 'o cholera, przestałam o siebie dbać, jestem zapuszczona i pewnie mąż dlatego taki', tylko zawsze jest 'a może On ma kochanke, a czego on ode mnie chce, on w pracy, a ja z dzieckiem to co to za wymogi' . Hmm. A przecież wystarczy być czysto ubraną, uczesać się, raz na jakiś czas ubrać się 'lepiej' i podkreslić oko, prysnąć perfumem i facet już lepszy. hihi. ;)
Tekla gratulacje :)))))) a tak się nakręcałaś negatywnie, super :))))))
Trzymam kciuki :D

Czytam wypowiedzi o tych tłustych włosach i dresach i patrzę na siebie no i mam takie wczorajsze włosy- nie tłuste, mam jestem w getrach ;p A to tylko i wyłącznie ze względu na wygodę :D Nigdy nie byłam super zadbana kobietą chodzącą 3 razy w tyg do fryzjera mającą tipsy itp więc po porodzie też taka nie byłam. Ale wielokrotnie słyszę że dobrze wyglądam lepiej niż przedtem. Nie mam teraz więcej czasu dla siebie ale potrafię go lepiej wykorzystać ;D Także wszystko jest indywidualną kwestią.
do góry