Widok
a czasami wychodza testy fałszywie pozytywne tak jak u mnie i wtedy to jest dopiero rozczarowanie jak sie jednak okazuje, ze ciazy nie ma.
ja na wykonczeniu pierwszego opakowania anty. na szczescie szybko zlecialo. jeszcze tylko 2 opakowania i mam nadzieje w maju bedziemy dzialac :) jesli sie nie udal to chyba naprawde odpuszcze i bedzie co ma byc.
ja na wykonczeniu pierwszego opakowania anty. na szczescie szybko zlecialo. jeszcze tylko 2 opakowania i mam nadzieje w maju bedziemy dzialac :) jesli sie nie udal to chyba naprawde odpuszcze i bedzie co ma byc.
hej dziewczyny, u mnei dziś 25 dc. jeszcze 5 dni i zrobię test po raz kolejny..no chyba, że do tego czasu dostanę @... jeszcze we mnie nadzieja nie umarła, aczkolwiek przygasa.. dziś mój T wyjechał...wraca pod koniec marca.wtedy spróbujemy znów...
a póki co,jesli teraz się nie udało to zaczynam monitoring swojego ciała i zapisuję sie na wizytę u gin :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a póki co,jesli teraz się nie udało to zaczynam monitoring swojego ciała i zapisuję sie na wizytę u gin :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
witajcie dziewczyny.Trafilam tu teraz przez przypadek....Kiedys rozniez byłam w tym watku,na szczescie nie tak długo jak myslałam :).co niektore moze pamietaja mnie-oby juz was tu nie bylo :).Przez kilka ladnych lat nie zachodzilam w ciaze...Kiedys badania robilam-hormony-ale bylo oki.Lekarze nie wiedzieli czemu nie zachodze,co lekarz to samo slyszalam-dzialac i czekac.Na tym zostałam..Moje zycie wywrocilo sie w pewnym momencie do gory nogami.Tak,ze jestem z kims innym niz kilka lat temu,ale rowniez nie zachodziłam,az wkoncu poszlam znow do lekarza w tej sprawie i to samo-wszystko oki.Maly monitoring jajeczek i udalo sie :).Jak zobaczylam 2 kreski jakie bylo moje zdziwienie i łzy.....a teraz to łzy beda jak za moze 2 tyg albo juz wczesnie(jestem w 38tyg)jak zobacze moja Agatke-na sam widok noworodkow pojawiaja sie szliste oczy. Dziewczyny-nie poddawajcie sie.Kiedys "marzyłam" by zdazyc tylko przed 30 urodzic-marzenie spelni sie-termin 30styczen,a 30 mam 6marca :).wiec marzenia sie spelniaaj,tylko trzeba czasu czasem.
kiedys byłam tu jako tekla28.Dziekuje,a nie powiem bardzo boje sie porodu. Ale-samo weszlo ,samo wyjdzie he he.Tak wlasnie mysle,posiadam jeszczce testy owulacyjne,ktore zakupilam jako pomoc do zajscia....zostały mi chyba 3....Jest jakas chetna??Podziele sie .w moim przypadku chyba one tez pomogly :),czasem mysle sobie...Gdybym wczesniej trafila na odpowiedniego lekarza,zrobiła monitoring jajeczek(owulki),zakupila testy owu...Moze moje dziecko mialo by teraz juz chociaz z 6lat..moze wszystko byloby inaczej... w kazdym razie bedzie za pare dni,mam nadzieje,ze zdrowe,ładne. :).Tego tez zycze Wam!!!zycze łez radosci patrzac na pozytywny test.a pozniej juz tylko łez szczescia tulac kruszynki :)
Hej Dziewczynki życzę powodzenia w staraniach i abyście już niedługo mogły usłyszeć bicie serduszek Waszych maleństw w brzuszku ;-)))
Jeśli któraś by potrzebowała Dostinex 0,5 to mam do odsprzedania 1,5 tabletki!!!Mi bardzo pomogły jak miałam problemy z wysoką prolaktyną... Mój mail dziubek210@wp.pl
Jeśli któraś by potrzebowała Dostinex 0,5 to mam do odsprzedania 1,5 tabletki!!!Mi bardzo pomogły jak miałam problemy z wysoką prolaktyną... Mój mail dziubek210@wp.pl