Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie :)
z racji, że to był mój szósty cykl starań (w sumie to nadal jest, ale bezowulacyjny, więc lipa :/), tak jak sobie obiecałam, w kolejnym cyklu robię badania. I tu pojawia się pytanie: jakie badania trzeba zrobić?
tsh i ft 3 i 4 miałam robione jakieś 3 m-ce temu(może wcześniej), myślicie, żeby powtórzyć? wyniki były dobre. cytologia, morfologia, mocz badane w zeszłym miesiącu, wyniki dobre.
prolaktyna na pewno, męża wysłać na badanie nasienia, ale co dalej??
poradźcie :)
no ja odwiedzam moja gin srednio co 2m-ce bo musze z wynikami jezdzic do niej, po recepty, na kontrole..a przy okazji czasami etz ide do innego gin na konsultacje..ale dr Malyjasiak nie znam..
Dziewczyny a czy starajc się odwiedzacie swoich ginów? jeśli tak to kogo konkretnie :) i co powiecie o Dr Małyjasiak z Gdyni a tej kwestii?
dziewczyny, nie kłóćmy się o głupoty :-) i trzymajmy tradycji.
poczekajmy na nowy wątek marynial, a Bombelkowa też niedługo założysz swój wątek, przecież pisałaś nam, że pęcherzk rośnie, śluz dobry, wyniki się poprawiły, więc na pewno będziesz następna po Marynial:-) i wtedy założysz swój wątek. a pomysł z listą bardzo fajny:-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bombelkowa bo to tez przyjemnosc zakladac nowy watek z przyczyn tak cudownych jak zafasolkowanie, takze Tobie tez sie uda i zalozysz taki jaki powinnien byc a narazie czekamy na watek Marynial, ktora pozniej przekaze paleczke:)))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
brak słów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
bo tak sie przyjelo i tak juz jest..dlaczego mamy cos zmienic bo ty tego chcesz? niech zostanie jak jest..az Marynial zalozy nowy watek..to jz przeciez w sr:-))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co to za różnica..
Ja pierdziele...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
tradycja i pozytywne fluidy!! :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to nie bede sie tam udzielala..niech Marynial zalozy..w sr nowy watek i tam zaczniemy sie udzielac..tradycja to tradycja;-))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marynial czekamy na twoj watek i aby przyniosl szczescie nastepnym starajacym sie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja się obawiam że jak teraz złamiemy tradycję to będzie "pies pogrzebany" czy jak to tam się mówi ;)
Marynial - czekamy an oficjalne potwierdzenie i nowy wątek!! :)
Stokrotka założę po wizycie u lekarza, którą mam w środę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poza tym złamałaś naszą niepisaną zasadę (a właściwie milion razy pisaną), że nowy wątek zakłada ta, której się uda w upragnioną ciąze zajść!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do nowego wątku!

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=386054&c=1&k=160
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja swego czasu stosowałam, ale jednocześnie z obserwacją śluzu i szyjki, i ogólnie siebie, zatem już testów owu nie potrzebuję, sama wiem kiedy się zbliża, ba! nawet wiem kiedy następuje pęknięcie - czuję to ;) tzn. zawsze to czułam, ale dopiero po obserwacjach wiem że to jest to ;P

Tripgirl - spoko roksana też źle przeczytała i myślała że to ja miałam torbiel ;P

Dla "pocieszenia" mam znajomą, która miała torbiel na jajniku, ale wyszło to tak późno że usunęli jej jeden jajnik i co? 3 dzieci na koncie ;P
Tripgir dzięki za odp ;) no to czekam ;)
Czy któraś z was stosuje testy owulacyjne?
Sloneczko rpzepraszam, jakas nieprzytomna jestem ;)

Stokrotko mi za pierwszym razem dostinex wlasnie po 3,4 mcach zadzialal, wiec u Ciebie pewnie juz jest ten dobry moment - powodzenia :)

jesli chodzi o robienie bety to mimo wszystko ja bym zrobila w dzien spodziewanej @ lub 1 dzien po terminie, nie wczesniej ;)
Poziomkowa witaj :)
Independent to się nazywa złośliwość macicy ;) ja mam dziś drugi monitoring od wczoraj ładny sluzik... Może coś dobrego zaczyna się dziać. Coraz więcej nas, przydał by się nowy wątek i jakąś lista może z datami. Np od którego nad się staramy i jakie wyniki. Kiedyś widziałam na jednym portalu mieli to fajnie zrobione.
witamy nowe staraczki:-)
stokrotka, uda się, musi się udać! u mnie niestety potwierdzone-cykl bezowulacyjny :-/ wiecie, co mnie najbardziej wkurza? jak się nie staraliśmy, to cykle miałam idealne, 28-dniowe, śluz piękny, skoki temeratury, wszystko tak jak być powinno. zaczęliśmy starania i wszystko się rozregulowało. masakra jakaś:-(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry