Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no dobra to co mam znaleźć sobie endokrynologa by mnie z ta prolaktyną poprowadził? skoro zarówno lekarz prywatnie jak i na nfz nie chcą mi "zbijać" prolaktyny? :/ ech...
zrobię prolaktynę przed i po i pójdę do... no właśnie do kogo najlepiej??
Oleńka ja bym nie wytrzymała i polazła na bete :)
Słoneczko wiem, że test na wrogość śluzu zrobisz prywatnie chyba u Dr Gościniaka na morenie ale nie wiem jaki koszt dopytaj sie telefonicznie a nr znajdz przez wyszukiwarke :) bo nie znam koleżanka robiła tam wiec wiem :)
Tak Was podglądam, bo kibicuję Oleńce, mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy w wątku grudniowych mam:)

Stokrotka24s- u mnie czasem się pojawiały bezowulacyjne cykle, wtedy miesiączka przychodziła szybciej, nawet w 22 dniu, choć normalnie cykle miałam koło 35 dni;) ale nie wiem czy tak jest zawsze;)
Olenka masz Ty cierpliwosc:P ja pewnie bym juz byla po becie:P

a tak swoja droga...w sb chce zatestowac jesli nie dostane @...piersi zaczely pobolewac wiec pewnie @ dostane..:/ dzisiaj zakaszlałam i tak mnie zabolal prawy jajnik,ze sie zgielam i nie moglam wyprostowac az do momentu zelzenia bolu:(

zastanawialam sie jak to jest - krawiwenie miesiaczkowe wystepuje okolo 14 dni po owu tak? a jak nie ma sie owu?
nulka poczekam aż test wyjdzie z wyraźnymi II kreskami. jak tylko tak będzie, dzwonię do lekarza i umawiam się na wizytę. "Zatestuję" pewnie jeszcze raz w środę, dziś 31dc, @ nadal brak. :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Słoneczko ja wciągu roku zaliczyłam więcej niż trzech... owu też mam podręcznikowe i to jeszcze o niczym nie świadczy, bo zaburzenie hormonalne może nie doprowadzać do zagnieżdżenia się komórki.
Oleńka, a co teraz zamierzasz ? :) beta czy kolejne testy czy gin ?

jajniki mogą kłuć, tak samo jak brzuch może pobolewac.... mdłości nie zazdroszcze, ale miło, ze są ;)
ja chyba zaczynam w te moje II wierzyć :) krzyż mnie boli, mdli mnie i jedyne co mogę zjeść to owoce z puszki... siedze i mi się odbija. tak samo bylo w zeszłym roku...tylko nie wiem czy to dobrze, że nie kłuje w jajnikach :(

sloneczko nie chce cie martwic ale tez mam podwyzszoną prolaktyne po mtc i biore na to bromergon w małej dawce dlatego ze po 1. utrudnia to zajsc w ciąże a po 2. jak już się uda to utrudnia ta ciążę utrzymać..
Balbinaka - w ciągu tego roku miałam 3 lekarzy ;P
ale w invicie jak byliśmy to babka powiedziała że mamy jeszcze poczekać bo za wcześnie :/
dwóch innych lekarzy potwierdziło super owu i jeden i drugi mimo podwyższonej tej prolaktyny po powiedziało że nie ma co tego leczyć bo mam owu:/
u mnie tez testy nie pokazywały 2 kresek, dopiero w 5 dni po @ pokazał cieniuską kreske w która nie wierzyłam myslalam ze to omamy, poleciałam do gin żeby sprawdzic co jest ze nie mam @ bo zawsze miałam w miare regularnie a on mi mowi ze najprawdopodbniej ta 2 kreska to ciąża wiec na krew i teraz jestem w 18 tc :)) wiec z tymi testami to róznie :)) Trzymam kciuki :))
dzięki dziewczyny :) za 2 tyg akurat są 30-ste urodziny mojego mężą to byłaby suuuuper wiadomość :)

powodzenia dla wszystkich :)
olenka,tam na pewno coś siedzi,tylko się jeszcze nie chce ujawnić;-)
oleńka oby się udało :) trzymam kciuki za 2 kreseczki
Lg, no to juz zaczynam trzymanie kciuków :) i czekam na dobre wiadomosci za 2 tyg !!!! :))

Oleńka, kurcze moze to stezenie jest tak niskie, ze za słabe na te testy... a test masz ten sam co wczoraj czy innej firmy ? Jednak mam nadzieje, ze jakis groszek tam w środku rośnie, tylko jest bardzo malutki :))
olenka a mzoe zrob jeszcze jeden test ale inny? ja wierze,ze jednak ta druga slaba kreska to ta wlasciwa:-)) oby tak bylo Kochana..

LG ja mam podobnie z tymi przychodzacymi @..choc staramy sie niecaly rok i sie lecze..czekam teraz na @..44dc..mowie sobie,ze w okolicach 50dc pewnie @ przyjdzie,ale gdzies tak w srodku nadzieja jest..

chcialabym pojechac do mojej gin w celu potwierdzenia a nie po kolejna recepte i badanko..ehh..
okres miał być wczoraj, dzisiaj póki co brak, test z rana po raz kolejny jakiś niepewny... niby II ale jednak dopiero po 20 min, a wtedy test nieważny...hmm...sama nie wiem :)

oleńka trzymam kciuki za Ciebie :) I czekam na wieści :)
coś w tym jest :)
ja troche wyluzowałam :) miałam strasznie dużo zajęć i jakoś tak w ostatnim czasie nawet sie nie przejmuję jak przychodzi @ ale chęci posiadania dziecka się na pewno nie wyzbędę :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry