Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zrobię na pewno ;) chciałabym wiedzieć na czym stoję, bo @ nie ma, brzuch na @nie boli, biust powiększony, żyłi wyszły, brodawki wielkie, cały czas chce mi się spać... no, zobaczymy jutro ;) dziś jest dzień spodziewanej miesiączki więc może rzeczywiście to stężenie jeszcze jest troszkę za małe :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
oleńka,w sumie testy powinno się robić rano,bo teraz za małe stężenie hormonow. zrób jutro z porannego moczu,na pewno będzie wyraźniejsza kreska:-) to na pewno będzie TO;-)
Tana bardzo Ci dziękuję, tylko patrzę w ten test i ta blada to chyba moja wyobraźnia...powtórzę jutro z samego rana

olenka 21
Bardzo Ci kibicuję a ;znam; Cię tylko z forum.
Ta blada to TA :-))
po 10min mam wrazenie ze pojawila sie baaardzo blada druga kreska..no,ale chyba tylko ja ją widzę :(
jutro rano powtórzę z porannego moczu

testuj Oleńka! :-)
i od razu daj znać;-)
hej dziewczyny, u mnie 29dc...okres powinien przyjść,ale ni widu ni słychu po nim :) chyba zatestuję :)

Słoneczko może czas na zmianę lekarza... a co do drożności jajowodów to, jak dziewczyny pisały w szpitalu, najlepiej na nfz, bo zapewne to sporo kosztuje, ja za biopsję tarczycy płaciłam 200zł a tu po zabiegu trzeba jeszcze kilka godzin zostać w szpitalu.
nie wiem czy jakies mniejsze przychodnie sie tym zajmują... drożnosc to pewnie w szpitalu, ale to musisz mieć skierowanie... a swissmed albo luxmed nie robią ??
no właśnie mam taki zamiar ;P
ale nie wiem gdzie poza invictą można w Gdańsku to zrobić :/
chcę też zrobić drożność jajowodów - i tez nei wiem gdzie w Gdańsku mogę to wykonać :/ poza invictą :/
słoneczko, a robilas test na wrogość śluzu ? Bo to podobno jest częstym a bezobjawowym powodem niepłodnosci ( czy braku ciąży)
Ja np pierwszy mam w normie (w samym środku normy) a ten drugi tzw. po mam 17razy większy od pierwszego.
Ale lekarze nic mnie na to nie chcą leczyć bo mam piękną i książkową owu - tylko przeszło rok brak ciąży... :/
ja tez mialam pierwsza w normie..a druga 13 razy podwyzszona..

mam nadzieje,ze teraz sie to unormuje...

mam taka cicha nadzieje,ze po skonczeniu kuracji dostinexem sie nam uda..chcialabym..:-)

milego dnia
Ja mialam zwyklą dobrą, a po obciążeniu 8 czy 12 razy za wysoką i brałam Dostinex 3mc-e, po 2 tyg od wziecia ostatniej tabletki zrobiłam powtórke, zwykla była lekko ponad norme, po obciążeniu ok i lekarka powiedziala, ze już nie musze brać i ze jest ok.
hmm, a to nie jest tak,że pierwsza może wyjść dobra,a po obciążeniu za wysoka?i wtedy zaczyna się leczenie?
dzieękuję Stokrotka za odpowiedź.w sumie nie wiem,czy sie wybiorę teraz,bo nie mam żadnych objawow podwyższonej prolaktyny, chyba poczekam do wizyty,zobacze,jakie badania zleci mi moja ginka.
Ja robiłam zwykłą bez obciążenia... lekarz powiedział mi, że jak wyjdzie źle to wtedy dopiero z obciążeniem
independent - prolaktyna z obciazeniem ksoztuje w zaleznosci od miejsca,w ktorym bedziesz robila badanie..w moim miescie od 35 do 55zl....

na badanie idzie sie wypoczeta, co najmniej 3 dni przed badaniem wstrzemizliwosc seksualna (tak mi powiedzialy dziewczyny na forum i gin kazal tez sie powstrzymac), po przespanej nocy i nie zdenerwowana..

powodzonka:-)
aida dziękuję ślicznie za odpowiedz:)
a dziękuję independent :) dam znać jak będę wiedziała na czym stoję ;) więc albo @ albo I I ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry