Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oleńka - a może powinnaś spróbować łykać olej z wiesiołka? - u mnie w ogóle nie było śluzu płodnego po dwóch miesiącach miałam piękny płodny śluz... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lg....??? :)
LG trzymam kciuki!!! U mnie niestety złe wyniki, pewnie endo będzie kazała się jeszcze wstrzymac ze staraniami :(
Lg ja tez mocno trzymam:-)) :*

u mnie 10 dc..obserwuje temp i swoj organizm..z tym drugim troche gorzej wychodzi..

Marynial a jakei masz zle wyniki? jaki masz TSH??

ja ide do endo-gin pod koniec maja, do endo na pcozatku czerwca..do gin 8 maja..ehh..co chwile do kogos..a jeszcze do rodzinnego ide po skierowanie na TSH by nie placic to kolejna wizyta wrr..

za chwile zwijamy sie nad jeziorko..wygrzac d..:P

milego dnia:-)
zazdroszczę, mój w pracy. TSH mam 0,047, szczegóły znajdziesz na ladies, albo na skarbku, tu jak piszę dużo włacza mi się blokada :(
dzieki dziewczyny za wsparcie ale będziecie musiały jeszcze troche te kciuki potrzymać :( niestety wczoraj pojawiła się ta @ :( no cóż.. bedziemy próbowac dalej :)))
ojej.. Lg a juz wierzylam..:( no ale nie wolno sie smutac...trzeba myslec pozytywnie...
mnie slonce dzisiaj spieklo..wczoraj tez,ale dzisiaj sie doprawilam..teraz siedze jzu w domku bo nie chce miec poparzenia choc moze i juz jest..mam wysypke cos jak na rozyczke..
daeno sie tu nid udzielalam, kidys pisalam w tym watku i mam roczna core. tak w ramach podniesienia na duchu. byla u mnie kolezanka ktora po 4latach staran zdecydowala sie na IVF i obecnie na rocznego synka a dzis mi piwiedziala ze jest w nastepnej ciazy- zaszla naturalnie po pol roku staran.
walerka ja ciebie jeszcze pamiętam :) dzięki za pocieszenie :) ja wierze ze mi się uda :) poprostu nie ma innej opcji :)
ja tez walerke pametam, ja njuz nie wiem ile my czasu sie satramy. To pierwszy cykl na clo i decaptyliu, jutro ide robic bete ale jakos marnie to wiedze
może ty bedziesz miała wiecej szcześcia :) powodzenia :)
oj LG w to ja zbytnio nie wierze czym dluzej tym mniej mam złudzen. Juz sobie z mezem zalozylismy ze kase na lekarzy wydajemy tylko do grudnia a pozniej zbieram na Tajlandie bo to zawsze bylo moje mareznie
Hej,jestem nową "staraczka" mozna sie dołączyć do Was?
Oczywiście!! Witamy wśród staraczek!! :)
dziewczyny, czy nie wiecie ile powinna skoczyc prolaktyna po obciazeniu? to co znajduje w internecie jest tak sprzeczne, ze sama juz nie wiem, a wlasnie sie okazalo, ze nie zdaze juz pojsc z wynikami do mojego lekarza zanim wroce do uk :/
Adziula prl po obciazeniu powinna byc podwzszona do 5x.
tak myslalam, czyli moje 11 razy to zdecydowanie za duzo co?
za dużo, idź do lekarza po leki - prolaktyne można bardzo szybko zbić np. bromergonem itp.
wlasnie rozmawialam z lekarzem i stwierdzil, ze ten wynik jest ok. przed obciazeniem 315 po obciazeniu 3520! sama juz nie wiem co robic?!
Moim zdaniem za wysokie,przynajmniej tak mój lekarz zareagował na moje 8 krotne przekroczenie. Nawet obecnie gdy wyniki są ok to muszę brać pół dawki tabletki by utrzymać wyniki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry