Widok
czesc Dziewczyny..u mnie 40dc..moim jedynym objawem w tej chwili na @ jest to,ze obudzilam sie zla..czasami tak mam,ze jestem jakas taka podminowana..
ost. @ dostalam po 50 dc..wiec czekamy..
independent - jaki masz wynik TSH?
ja jade do gin pod koniec maja to sie dowiemy co i jak..
700 zl za badania to kupa kasy..ja wydalam z wizyta u gin (prywatna), wynikami itd 500 zl w 1miesiacu..a niby nie byly to wszystkie badania..-tsg,usg tarczycy, progesteron,estiadol, prolaktyna z obciazenie, ft3,ft4, wizyta..
milego dnia zycze..:*
ost. @ dostalam po 50 dc..wiec czekamy..
independent - jaki masz wynik TSH?
ja jade do gin pod koniec maja to sie dowiemy co i jak..
700 zl za badania to kupa kasy..ja wydalam z wizyta u gin (prywatna), wynikami itd 500 zl w 1miesiacu..a niby nie byly to wszystkie badania..-tsg,usg tarczycy, progesteron,estiadol, prolaktyna z obciazenie, ft3,ft4, wizyta..
milego dnia zycze..:*
Super jak ktoś ma dobrego lekarza na nfz, który nie kracze tylko o limitach i tym, że trzeba się starać i starać i po iluś tam latach dopiero można ruszyć z badaniami;/ Ja mam mieć w czerwcu badanie drożności jajowodów na nfz, ale mój lekarz już mi powiedział, że w maju-czerwcu kończą się limity i mogę się nie załapać. Niestety wszystkie badania hormonalne to duże pieniądze, pamiętam jak za jednym razem skasowali mnie na 700zł;/
hej dziewczynki:-) ja niestety prawie zaspałam do pracy,wiec testu nie zdążylam zrobic,ale pewnie i tak nie mam po co.temperatura mi mocno spadla,poza tym czuje sie typowo na okres. ale nic,powiem Wam,ze nawet nie czuję się rozczarowana:-)
olenka,nie martw sie,moze faktycznie za szybko zrobilas test?
ja sie dzisiaj zarejestrowalam do gina,porosze o skierowania na badania.
pozdrawiam poświątecznie
olenka,nie martw sie,moze faktycznie za szybko zrobilas test?
ja sie dzisiaj zarejestrowalam do gina,porosze o skierowania na badania.
pozdrawiam poświątecznie
Ja tez z mężem długo staraliśmy sie o maleństwo.
Niby wszystko ok ale okazało się że mam wrogi śluz, który nie pozwala dotrzeć plemnikom na swoje miejsce.
Warto zrobic taki test u nas okazało się że to jedyna przeszkoda została nam inseminacja i za pierwszym razem się udało i teraz jestem w 31 tc.
Powodzenia wszystkim starającym trzymam kciuki napewno się uda.
Niby wszystko ok ale okazało się że mam wrogi śluz, który nie pozwala dotrzeć plemnikom na swoje miejsce.
Warto zrobic taki test u nas okazało się że to jedyna przeszkoda została nam inseminacja i za pierwszym razem się udało i teraz jestem w 31 tc.
Powodzenia wszystkim starającym trzymam kciuki napewno się uda.