Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ach no to tak.... :/
a już myślałam, że będę dobrą wróżką :)
na objawy ciąży to za szybko :) do przytulanka, które mogło przynieść owoce doszło w sobotę 31 marca, więc 5 dni temu..jeszcze za szybko ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
no ale jak nie teraz to może w następnym cyklu się uda :)
trzeba być dobrej myśli :)
to żaden objaw...bo taki sam jest przy ciąży hehe
no ale każda z nas (wiadomo) zna swój organizm najlepiej
albo jeszcze się załapię na 2012 ;) póki co się nie nastawiam, zresztą mam przeczucie, że się nie udało bo piersi już zaczynają puchnąć i boleć...a u mnie to pierwszy objaw @...jak coś to się uda następnym razem.. :)

No Oleńka jeśli Tobie się uda teraz to rozpoczniesz dobrą passę w 2013r.!!!
trzymam kciuki
no ba, 2013 należy do Nas :) ja jeśli nie będzie @ to będę testować koło 16 kwietnia :)

Rozumiem Oleńka...no nie jest łatwo z takim bagażem doświadczeń... oby tym razem wszystko się udało i (jak powiedziała Stokrotka) dzieci w 2013 będą nasze!
aida mi również bardzo przykro, ja też straciłam maleństwo (24 maja będzie rok)... my próbujemy,ale mam póki co podejście, że bardzo bym chciała, ale jak sie nie uda teraz to następnym razem...nie chcę płakać z rozczarowania,wolę się mile zaskoczyć :)

Dziękuję Stokrotko...masz rację...to było najbardziej traumatyczne przeżycie dla mnie i męża...nie życzę nikomu...staramy się podnieść i "walczyć" dalej ale jest ciężko...

A co do "chcenia za bardzo"...popieram..nam się udało dopiero jak lekarka powiedziała, że cykl stracony...bo wtedy wyluzowałam... więc coś w tym musi być...
Aida przykr mi bardzoz,e musialas przez to chyba najbardziej oblesne wydarzenie przejsc..ale masz tu wspracie..i na pewno sie Wam uda;-)

Sloneczko..- mi kazdy mowi,ze za bardzo chcemy..ze co ma byc to bedzie..ze mamy odpuscic..nie znajac zupelnie naszej sytuacji..mam juz cala teczke z wynikami, usg itd..ehh..ale jestesmy dobrej mysli...

nasze dzieciaczki urodza sie w 2013:-))
Ja być może dołączę do Was w przyszłym m-cu...jestem po stracie dwóch Synków w 23tc...ostatnio dostaliśmy zielone światło od ginki na starania w przyszłym cyklu...

Trzymam za Was kciuki Dziewczyny!!
u nas jak u Stokrotki24s ;) specjalnie się jakoś nie staramy ;) w poniedziałek zaczął się 15cykl "starań" - już zmęczona tym wszystkim jestem i odpuściłam :/ wyniki mam dobre, owy książkową, eM też jest ok, więc co jest nie teges?? :/
my tez probujemy..nie pisze ze staramy bo poki co bez cisnienia..jest seks..bez zabezpieczenia..ale wyniki ciagle nie sa takie jak byc powinny..

dzisiaj mam 33dc...ale cykle mam rozne..ost 50dc dostalam @..czy jakos tak..takze czekamy..

3mam kciuki za starajace sie..;-))

milego dnia:-)
Nie staram się, nie myślę, nie nakręcam się, miałam już i tak, że od dnia spodziewanej miesiączki dopadły mnie takie bóle piersi, że rękami nie mogłam ruszać, na szczęście wiedziałam, że to fałszywka. Łykam tabletki, planuje urlop majowy, wszystko bez zbędnych emocji.
oj faza lutealna to dla mnie czarna magia nie znam się na tym zupełnie :)
ja czekam do 16.04 jeśli @ nie będzie to zrobię test :) to trzymajmy kciuki za siebie nawzajem :) u mnie 'ten dzien' byl w sobotę :) więc to dopiero parę dni :)

a ja wlasnie za tydzien powinnam dostac okres,faze lutealna mam zawsze taka sama,wiec wg obliczen wypada we wtorek:-)ewentualnie poczekam do srody,jak mi wystarczy silnej woli. i oczywiscie trzymam kciuki,zebe Tobie sie udalo:-)
oo to życze powodzenia ;) ja postanowiłam, że nie będę testowała, aż do momentu kiedy okres rzeczywiście się spóźni, nie chcę sobie robić nadziei.

ja sie staram:-)
za tydzien testuje,a od dzisiaj mam straszne mdlosci i caly dzien kleja mi sie oczy:-/nie chce sobie nic wkrecac, ale... mam nadzieje,ze to to;-)
he he dzięki dziewczyny, już "wydziałałam "co mogłam - mąż wyjechał, teraz czekam na efekt, zobaczymy jak bedzie :)

a tak w ogóle czy ktoś tu się stara po za mną????

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry