Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marynial powodzenia dzisiaj...

Independent - TSH mialam robione na nfz -dostalam skierowanie od rodzinnego..a pozostale to prywatnie chyba,ze masz dojscia do endo to da Tobie na nfz..mi sie udalo i niektore wyniki zrobilam na nfz..

co do moich dolegliwosci - boli nadal..nie chce sie nakrecac wiec nie mowie,ze to TO.. czy nie To:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam przyszłe mamusie i obecne:)
Z mężem postanowiliśmy zacząć starania o dzidzię.Właśnie mam dni płodne.Zobaczmy czy nam się uda:)Pozdrawiam
Witamy w szeregach Staraczek :) powodzenia, oby udało się za pierwszym podejściem :)
Trzymamy kciukasy.Jak to mój mąż mówi "nogi do góry". U nas trzeci cykl starań po poronieniu,ale coś czuję,że się nie udało.Objawy typowo na @. Powodzenia dziewczyny.
Dziewczyny a po jakim czasie udać się do lekarza? obecnie nasz 3ci cykl starań...
Dziękuje dziewczyny za miłe przywitanie:)Kamyczek1234 ja słyszałam,że po roku starań.
czyli 3 to pikuś? :) a ja się już martwię :)
ja się wybieram po szóstym cyklu starań, tak mi zresztą poleciła moja p. gin. wcześniej nie szłam, żeby nie robić z siebie panikary :) ale jak czujesz, że coś jest nie tak, to mozesz wcześniej pójść.
byłam ostatnio w maju ale bardziej w sprawie kontroli po torbieli jajnika i zrobić cytologię, przy okazji podczas usg okazało się, że pęcherzyk pęknie na następny dzień, szyjka i śluz książkowa jak na owulację a mimo to się nie udało :/ zastanawiam się czy już robić jakieś hormonalne badania czy nie panikować
dziewczynki, mamy nowy wątek :)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=387538&c=1&k=16
Dzieczyny zrobilam te badania..na razie tsh i ft4, TSH - 2,58 FT4 - 15,5
Co myślicie o TSH? jest ok? niby norma, ale wszędzie czytam że planując dziecko powinna być max 1,5?
sorki TSH - 2,28 :)
przede wszystkim - NOWY WĄTEK :) http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=387538&c=1&k=16

a co do poziomu tsh, to moja lekarka mo powiedziała, że powinien być około 2,0. ale z doświadczenia wiem, że co lekarz, to inna opinia.
hym koło 2 czyli 2,28 chyba się łapie ::)
Kamyczek jednak powinno być ciut mniej TSH, mnie ginekolog i endokrynolog powiedzieli, że ok1
:(:( to niedobrze.....a jakie są skutki podwyższonego? owulację mam, tzn wiem że pęcherzyk jest, sluz też ok....
własnie kontaktowałam się z moją gin - nie wytrzymałam :) mówi że jest ok jesli jest koło 2 a ft4 w normie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry