Widok
Super jak ktoś ma dobrego lekarza na nfz, który nie kracze tylko o limitach i tym, że trzeba się starać i starać i po iluś tam latach dopiero można ruszyć z badaniami;/ Ja mam mieć w czerwcu badanie drożności jajowodów na nfz, ale mój lekarz już mi powiedział, że w maju-czerwcu kończą się limity i mogę się nie załapać. Niestety wszystkie badania hormonalne to duże pieniądze, pamiętam jak za jednym razem skasowali mnie na 700zł;/
czesc Dziewczyny..u mnie 40dc..moim jedynym objawem w tej chwili na @ jest to,ze obudzilam sie zla..czasami tak mam,ze jestem jakas taka podminowana..
ost. @ dostalam po 50 dc..wiec czekamy..
independent - jaki masz wynik TSH?
ja jade do gin pod koniec maja to sie dowiemy co i jak..
700 zl za badania to kupa kasy..ja wydalam z wizyta u gin (prywatna), wynikami itd 500 zl w 1miesiacu..a niby nie byly to wszystkie badania..-tsg,usg tarczycy, progesteron,estiadol, prolaktyna z obciazenie, ft3,ft4, wizyta..
milego dnia zycze..:*
ost. @ dostalam po 50 dc..wiec czekamy..
independent - jaki masz wynik TSH?
ja jade do gin pod koniec maja to sie dowiemy co i jak..
700 zl za badania to kupa kasy..ja wydalam z wizyta u gin (prywatna), wynikami itd 500 zl w 1miesiacu..a niby nie byly to wszystkie badania..-tsg,usg tarczycy, progesteron,estiadol, prolaktyna z obciazenie, ft3,ft4, wizyta..
milego dnia zycze..:*
więc to może bez znaczenia :) zadzwonię do gin i zapytam :)
a póki co jutro mam dzień spodziewanej miesiączki ....póki co brzuch mnie nie boli, ale znając życie zacznie ;)biust ogromny, napięty, żyły wyszły takie, że można krew pobierać, ale nie robię sobie nadziei ;) już się pogodziłam z myślą, że nic z tego tym razem ;)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a póki co jutro mam dzień spodziewanej miesiączki ....póki co brzuch mnie nie boli, ale znając życie zacznie ;)biust ogromny, napięty, żyły wyszły takie, że można krew pobierać, ale nie robię sobie nadziei ;) już się pogodziłam z myślą, że nic z tego tym razem ;)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...