Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm,moja reguła 12-dniowej fazy lutealnej chyba właśnie została obalona-@ jak nie było, tak nie ma.nawet nie czuje,że ma nadejść.a tak poza tym to właśnie się dowiedziałam,że koleżanka spodziewa się bliźniaków;-)cieszę się bardzo,ale z drugiej strony malutkie ukłucie zazdrości...
no to powinnas sie cieszyć, że @ nie ma :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
gdybym nie mierzyła temperatury,to może bym nawet miała nadzieję,ale spadła mi z 37,1 do 36,4.a
u mnie taki spadek zawsze zwiastuje @.pewnie przyjdzie w nocy lub jutro rano.
ahaaa. no ja jutro też będę mierzyła tempkę..okres mam mieć między piątkiem a niedzielą...poki co test negatywny, więc też nic z tego..ech..u mnei kolejna próba dopiero na koniec maja...a u ciebie jak?

u mnie na szczęście Mąż na miejscu,więc działamy na bierząco:-)20 mam wizyte u gina,to poprosze o skierowanie na badania.tak dla świętego spokoju,bo jeszcze się nie nakręcam,że coś nie tak.
to fajnie masz, że gin da Ci skierowanie, ja idę prywatnie...gdyby mój mąż był na miejscu to też bym działała cześciej...to jest właśnie to czego wam zazdroszczę - że możecie się starać na bieżąco..ja mam tylko 4 szanse w roku :(

rany,jakie ja byki strzelam!BIERZĄCO!;-)
ja też idę prywatnie i moja ginka mi kiedyś dała skierowanie na krew i cośtam jeszcze,ale to było jakieś 2 lata temu,nie wiem,jak teraz.a jak nie,to może na nfz gdzieś się wcisnę;-)
Super jak ktoś ma dobrego lekarza na nfz, który nie kracze tylko o limitach i tym, że trzeba się starać i starać i po iluś tam latach dopiero można ruszyć z badaniami;/ Ja mam mieć w czerwcu badanie drożności jajowodów na nfz, ale mój lekarz już mi powiedział, że w maju-czerwcu kończą się limity i mogę się nie załapać. Niestety wszystkie badania hormonalne to duże pieniądze, pamiętam jak za jednym razem skasowali mnie na 700zł;/
ja zrobię na razie ts3, ts4, prolaktynę.... kłuje mnie jajnik, leżę i go czuję, a piersi to mam tak napompowane, że mam wrażenie, ze zaraz eksplodują..beznadziejne uczucie

o kurcze,strasznie dużo.a jakie to były badania?mi odpada tarczyca,bo ostatnio miałam badaną i jest ok.generalnie zauważyłam,że chęć lekarzy do kierowania na badania często zależy od ich humoru i aktualnego widzimisię:-/
czesc Dziewczyny..u mnie 40dc..moim jedynym objawem w tej chwili na @ jest to,ze obudzilam sie zla..czasami tak mam,ze jestem jakas taka podminowana..
ost. @ dostalam po 50 dc..wiec czekamy..

independent - jaki masz wynik TSH?

ja jade do gin pod koniec maja to sie dowiemy co i jak..

700 zl za badania to kupa kasy..ja wydalam z wizyta u gin (prywatna), wynikami itd 500 zl w 1miesiacu..a niby nie byly to wszystkie badania..-tsg,usg tarczycy, progesteron,estiadol, prolaktyna z obciazenie, ft3,ft4, wizyta..

milego dnia zycze..:*
czesc:-)
TSH miałam coś koło 0,7, ft3 i 4 nie pamiętam,ale też w normie.bardziej w dół normy,ale w normie:-)
dzisiaj zwijam się z bólu-@ przyszła.
miłego dnia dziewczyny:-)
Koszt tsh, ft3, ft4 i prolaktyny, to zazwyczaj koszt 70zł a pozostałe badania za które tyle zapłaciłam to: przeciwciała tarczycy,estradiol, fsh, shbg, testosteron, dheas i Lh.
Balbinka27 ja miałam w zeszłym roku badanie drożności jajowodów na nfz spróbuj w szpitalu w Pucku ja wogóle nie czekałam i miałam praktycznie badanie zrobione w nadchodzącym cyklu.
dziewczyny potwierdzam w pucku robia praktycznie od reki:) czekasz tylko na 1 dzien cyklu i się umawiasz
szpital mały, mało ludzi więc cisza i spokój:)
dzięki, będę pamiętać w rozmowie z moim dr, dziś przede mną biopsja tarczycy...brr.rr..r
dziewczyny a czy prolaktynę trzeba iść badać w jakimś konkretnym dniu?przed okresem,po okresie?to ma znaczenie?

Ja robilam na początku cyklu, zaraz po @ wiec jakis 5-8dc
ja odwrotnie między 19 a 22 dniem cyklu
więc to może bez znaczenia :) zadzwonię do gin i zapytam :)
a póki co jutro mam dzień spodziewanej miesiączki ....póki co brzuch mnie nie boli, ale znając życie zacznie ;)biust ogromny, napięty, żyły wyszły takie, że można krew pobierać, ale nie robię sobie nadziei ;) już się pogodziłam z myślą, że nic z tego tym razem ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry