Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
olenka,kto wie, a może właśnie się udało?życzę Ci tego bardzo:-)ja chyba też się wybiorę na badanie prolaktyny,ale też nie wiem,kiedy najlepiej ją badać
Ja robiłam prolaktynę w 8 dniu cyklu
Olenka 21 mój mąż też jest marynarzem (jeśli dobrze pamiętam że Twój jest nim) i da się, nie ma co się tym dołować. Prolaktynę miałam nakaz zrobienia bodajże do 6 dnia cyklu.
tak sylwiaagnieszka, dobrze pamiętasz, jest :) mam nadzieję, że się da ;)tylko wtedy jak jest w domu to ciężko o wyluzowanie się bo człowiek chce wykorzystać ten czas jak najlepiej i skupia się na "tworzeniu nowego człowieczka" :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Oleńka to nie skupiaj się na "tworzeniu nowego człowieczka" a na "cieszeniu się że W KOŃCU Mąż jest obok" ;)
Oleńka kiedy testujesz?? :D
czesc Dziewczyny:-)

42dc u mnie dzisiaj..czekamy do 50 dc..zrobimy test w 50dc...ost jak mowilamz,e w 50 dc zrobie test dostalam @..:/

Olenka testuj - 3mamy kciuk iza Was:-))
Stokrotko a dlaczego masz takie długie cykle?? :(
mam niedoczynnosc tarczcy, chorobe hashimoto i wysoka prolaktyne..choc TSH i inne hormony mam juz w zupelnej normie..prolaktyne nie wiem bo jak bierze sie leki to wynik jets zaklamany a biore 9 tydzien dostinex..
dlugie cykle ma sie przy wysokiej prolaktynie...mam nadzieje,ze moje sie skorca z kazda kolejna tabletka:/
to juz ponad 2 m-ce jak biore dostinex..podobno po 3-mcach juz jest ok..ale kazdy organizm jest inny..
dziewczyny- mam pytanie może Wy wcześniej niż ginekolog odpowiedzcie mi na to pytanie.
Ile po zakończonej kuracji antybiotykowej( na trądzik, cala kuracja trwała 32 dni) mogę bez obaw starać się o dzidziusia?
dziś moj 28dc... czekam do 30dc i testuje...czyli do niedzieli :)

ja nie wiem jak to jest z antybiotykami...myślę, że może z dwa tyg do m-ca na oczyszczenie się organizmu ale ja się za bardzo nei znam...
ja na trądzik leczyłam się izotretynoiną przez 9mcy dermatolog mi powiedział, że po dwóch tyg lek wypłukuje się z organizmu (w ulotce też tak było) ale gin kazał czekać od 3 do 6 mcy...bo ponoć lek bardzo inwazyjny....o czym zresztą się później dowiedziałam już po leczeniu :/:/
Lepiej poradź sięlekarza, będzie bezpieczniej :)
Oleńka no to dalej czekamy :)
ostatnią miesiączkę miałam 17. 03...dziś mija 28 dni... a cykle mam 28-30...czekamy ;) choć póki co,pisałam wcześniej, testy wychodziły negatywne

może za wcześnie robiłaś :)
może,może ;) staram się nie nastawiać ;) ja mam takie szczęście, że okres ZAWSZE dostaję w sobotę lub w niedzielę:) także jeśli do niedzieli wieczór nie będzie @ to zacznę się zastanawiać poważniej ;)

olenka,to trzymam kciuki,źeby wyszły 2 kreseczki:-)
ja sie zastanawiam,czy w przyszlym tygodniu nie zbadać prolaktyny,ale mogę dopiero we wtorek,a to byłby 7 dc. a w sumie nadal się nie dowiedziałam,kiedy najlepiej badać. orientujecie się, ile to badanie kosztuje?
a dziękuję independent :) dam znać jak będę wiedziała na czym stoję ;) więc albo @ albo I I ;)

aida dziękuję ślicznie za odpowiedz:)
independent - prolaktyna z obciazeniem ksoztuje w zaleznosci od miejsca,w ktorym bedziesz robila badanie..w moim miescie od 35 do 55zl....

na badanie idzie sie wypoczeta, co najmniej 3 dni przed badaniem wstrzemizliwosc seksualna (tak mi powiedzialy dziewczyny na forum i gin kazal tez sie powstrzymac), po przespanej nocy i nie zdenerwowana..

powodzonka:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry