Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłam zwykłą bez obciążenia... lekarz powiedział mi, że jak wyjdzie źle to wtedy dopiero z obciążeniem
dzieękuję Stokrotka za odpowiedź.w sumie nie wiem,czy sie wybiorę teraz,bo nie mam żadnych objawow podwyższonej prolaktyny, chyba poczekam do wizyty,zobacze,jakie badania zleci mi moja ginka.
hmm, a to nie jest tak,że pierwsza może wyjść dobra,a po obciążeniu za wysoka?i wtedy zaczyna się leczenie?
Ja mialam zwyklą dobrą, a po obciążeniu 8 czy 12 razy za wysoką i brałam Dostinex 3mc-e, po 2 tyg od wziecia ostatniej tabletki zrobiłam powtórke, zwykla była lekko ponad norme, po obciążeniu ok i lekarka powiedziala, ze już nie musze brać i ze jest ok.
ja tez mialam pierwsza w normie..a druga 13 razy podwyzszona..

mam nadzieje,ze teraz sie to unormuje...

mam taka cicha nadzieje,ze po skonczeniu kuracji dostinexem sie nam uda..chcialabym..:-)

milego dnia
Ja np pierwszy mam w normie (w samym środku normy) a ten drugi tzw. po mam 17razy większy od pierwszego.
Ale lekarze nic mnie na to nie chcą leczyć bo mam piękną i książkową owu - tylko przeszło rok brak ciąży... :/
słoneczko, a robilas test na wrogość śluzu ? Bo to podobno jest częstym a bezobjawowym powodem niepłodnosci ( czy braku ciąży)
no właśnie mam taki zamiar ;P
ale nie wiem gdzie poza invictą można w Gdańsku to zrobić :/
chcę też zrobić drożność jajowodów - i tez nei wiem gdzie w Gdańsku mogę to wykonać :/ poza invictą :/
nie wiem czy jakies mniejsze przychodnie sie tym zajmują... drożnosc to pewnie w szpitalu, ale to musisz mieć skierowanie... a swissmed albo luxmed nie robią ??
Słoneczko może czas na zmianę lekarza... a co do drożności jajowodów to, jak dziewczyny pisały w szpitalu, najlepiej na nfz, bo zapewne to sporo kosztuje, ja za biopsję tarczycy płaciłam 200zł a tu po zabiegu trzeba jeszcze kilka godzin zostać w szpitalu.
hej dziewczyny, u mnie 29dc...okres powinien przyjść,ale ni widu ni słychu po nim :) chyba zatestuję :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
testuj Oleńka! :-)
i od razu daj znać;-)
po 10min mam wrazenie ze pojawila sie baaardzo blada druga kreska..no,ale chyba tylko ja ją widzę :(
jutro rano powtórzę z porannego moczu

olenka 21
Bardzo Ci kibicuję a ;znam; Cię tylko z forum.
Ta blada to TA :-))
Tana bardzo Ci dziękuję, tylko patrzę w ten test i ta blada to chyba moja wyobraźnia...powtórzę jutro z samego rana

oleńka,w sumie testy powinno się robić rano,bo teraz za małe stężenie hormonow. zrób jutro z porannego moczu,na pewno będzie wyraźniejsza kreska:-) to na pewno będzie TO;-)
zrobię na pewno ;) chciałabym wiedzieć na czym stoję, bo @ nie ma, brzuch na @nie boli, biust powiększony, żyłi wyszły, brodawki wielkie, cały czas chce mi się spać... no, zobaczymy jutro ;) dziś jest dzień spodziewanej miesiączki więc może rzeczywiście to stężenie jeszcze jest troszkę za małe :)

Oleńka, wrzuc foto testu na forum, my napewno potwierdzimy Twoje omamy ;) hihi
A na poważnie zrób jutro z samego rana jeszcze raz, bedzie pewniejszy :) no i najlepiej ten bardziej czuly, 10tke.
u mnei w rumi w ŻADNEJ aptece nie ma 10!! wyobrażacie sobię tę paranoję:) moja mama zjeździła wszystkie i nigdzie nie było :)
poczekam do rana,może coś wyjdzie...

napewno w superpharmie mają- sama kupowałam bobo test strumieniowy ;) ale nie wiem czy w Twojej okolicy macie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry