Widok

STARAJĄCE SIĘ LXVI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
własnie wrocilismy z usg- wszystko wyglada OK. ciaza 5 tygodni (chociaz bylo widac tylko worek, bez zarodka, ale podobno jest jeszczez za wczesnie), wszytko na swoim miejscu. termin na 30 maja 2013.

bardzo się cieszymy i swietujemy dzisiaj 4 rocznice slubu :) nie moge sie juz doczekac, kiedy zobacze juz maluszka na usg- ale z tym musze poczkeac do 12 tygodnia :/

tymczasem dziekuje Wam za wsparcie. to byly najdluzsze 2 lata w moim zyciu. ile lez wylanych i ile zalaman, wiecej upadkow niz wzlotow, ale udalo sie. wierze, ze na kazdego przyjdzie czas. dziekuje wszystkim za gratulacje i przesylam pozytywne fluidy ciazowe :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj przetancie babeczki ! wszystko bedzie ok,nie ma innej opcji :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niech dziewczyna się cieszy i trzymam kciuki, aby się udało:) Ja to bym się cieszyła dopiero po urodzeniu, z moją historią ostatniego półtora roku, gdzie straciłam dwie ciąże, to dwie kreski paraliżują strachem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ps. i może spotkamy się w majowo-czerwcowym wątku ;) czego Tobie i Sobie życzę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratuluję :) ale po cichu ... ja niestety ze swojego doświadczenia w pierwszej ciąży podobna sytuacja, testy pozytywne, niestety serduszko sie nie pojawiło :( za to druga ciąża szczęśliwa :) obecnie też czekam na zrobienie testu, jednak na pewno juz nie będę się cieszyć przed 12 tyg ;/ także trzymam kciuki za bijące serduszko!!! i wtedy głośno pogratuluję!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oficjalnie gratuluję :))) Piękny prezent na rocznicę ślubu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje :)
Najpiekniejszy prezent jaki mozna sobie wymarzyc:-)) gratulacje i cudownych kolejnych 8 m-cy:-))

fluidki jak najbardziej wskazane:-))
O tak, pozytywne fluidy się przydadzą...:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry