Widok

STARAJĄCE SIĘ LXVI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
własnie wrocilismy z usg- wszystko wyglada OK. ciaza 5 tygodni (chociaz bylo widac tylko worek, bez zarodka, ale podobno jest jeszczez za wczesnie), wszytko na swoim miejscu. termin na 30 maja 2013.

bardzo się cieszymy i swietujemy dzisiaj 4 rocznice slubu :) nie moge sie juz doczekac, kiedy zobacze juz maluszka na usg- ale z tym musze poczkeac do 12 tygodnia :/

tymczasem dziekuje Wam za wsparcie. to byly najdluzsze 2 lata w moim zyciu. ile lez wylanych i ile zalaman, wiecej upadkow niz wzlotow, ale udalo sie. wierze, ze na kazdego przyjdzie czas. dziekuje wszystkim za gratulacje i przesylam pozytywne fluidy ciazowe :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj przetancie babeczki ! wszystko bedzie ok,nie ma innej opcji :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niech dziewczyna się cieszy i trzymam kciuki, aby się udało:) Ja to bym się cieszyła dopiero po urodzeniu, z moją historią ostatniego półtora roku, gdzie straciłam dwie ciąże, to dwie kreski paraliżują strachem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ps. i może spotkamy się w majowo-czerwcowym wątku ;) czego Tobie i Sobie życzę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratuluję :) ale po cichu ... ja niestety ze swojego doświadczenia w pierwszej ciąży podobna sytuacja, testy pozytywne, niestety serduszko sie nie pojawiło :( za to druga ciąża szczęśliwa :) obecnie też czekam na zrobienie testu, jednak na pewno juz nie będę się cieszyć przed 12 tyg ;/ także trzymam kciuki za bijące serduszko!!! i wtedy głośno pogratuluję!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oficjalnie gratuluję :))) Piękny prezent na rocznicę ślubu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje :)
Najpiekniejszy prezent jaki mozna sobie wymarzyc:-)) gratulacje i cudownych kolejnych 8 m-cy:-))

fluidki jak najbardziej wskazane:-))
O tak, pozytywne fluidy się przydadzą...:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry