Widok
Ja mam ten tydzien cały wolny... chciałam chociaz ra isc na plaze, ale niestety pogoda mi w tym nie pomaga :(
Jestem po kolposkopii, zyje , nie bolalo ;) Za 3 tygodnie badanie kontrolne prl i do boju żołnierzyki ;) No i jestem umówiona z moja dr na monitoring cyklu za miesiac... wczoraj sie strasznie naczytałam o bliźniakach, wiec podobno jednojajowe mi nie grożą, bo ida w lini żeńskiej ( u mnie w rodzinie były od strony taty) a dwujajowe.. da sie zaobserwowac na monitoringu czy jajeczko jest jedno czy dwa ;p
Póki co wystarczy mi jedno małe różowe ;)
Jestem po kolposkopii, zyje , nie bolalo ;) Za 3 tygodnie badanie kontrolne prl i do boju żołnierzyki ;) No i jestem umówiona z moja dr na monitoring cyklu za miesiac... wczoraj sie strasznie naczytałam o bliźniakach, wiec podobno jednojajowe mi nie grożą, bo ida w lini żeńskiej ( u mnie w rodzinie były od strony taty) a dwujajowe.. da sie zaobserwowac na monitoringu czy jajeczko jest jedno czy dwa ;p
Póki co wystarczy mi jedno małe różowe ;)
dzięki NULKA :* a teraz mnie strasznie korci by jednak w tym cyklu sie postarać... tyle , ze za mc urlop mamy w górach zaplanowany , a a wtedy cieżko łazić po górach.tzn. nie powinno sie . No nic tzreba sie wstrzymać.Ale teraz wiem , że pierwszym sygnałem zbliżającej sie OWL u mnie jest bół jajnika prawego heh
nie!!
test owu za pozytywny uznaje się jeśli obie kreski są równo ciemne, bądź gdy ta co Ci wyszła lekko jasna jest wręcz ciemniejsza od kontrolnej!!
jak będziesz robić codziennie test to zauważysz że ona będzie z dnia na dzień ciemniejsza :)
zaraz znajdę foto na przykładzie którego zrozumiesz o co mi chodzi i jak ma być :D
testy owu trochę inaczej się interpretuje niż testy ciążowe ;P
test owu za pozytywny uznaje się jeśli obie kreski są równo ciemne, bądź gdy ta co Ci wyszła lekko jasna jest wręcz ciemniejsza od kontrolnej!!
jak będziesz robić codziennie test to zauważysz że ona będzie z dnia na dzień ciemniejsza :)
zaraz znajdę foto na przykładzie którego zrozumiesz o co mi chodzi i jak ma być :D
testy owu trochę inaczej się interpretuje niż testy ciążowe ;P
tu pani tłumaczy wyniki: http://www.youtube.com/watch?v=XR9Htispnj0 przewiń do 2:50 minuty filmu :D
Agniuszka - nie przejmuj się ja po pierwszym cyklu testów zrozumiałam co i jak ;P i naprawdę w ten dzień co "za rogiem owulka" krecha jest zawsze gruba i ciemna że hoho!! ;P zrób jutro o tej samej porze, pamiętasz że NIE robi się z porannego moczu i że przed testem się nie pije od co najmniej 2 godzin :D