Widok
No i wkońcu coś może się ruszy w naszym wątku :)
Weronika ja na Twój problem się nie wypowiem bo to Aga jest ekspertem w tej dziedzinie i sama z umiarem staram się korzystać z Jej wiedzy :) :) ja też mam troszkę problmemów i wątpliwości w tym cyklu...no i zdecydowanie stwierdzam, że nie mam szczęścia do testów owu :) fajnie masz, żę Tobie wychodzą...bo mi na 16 zrobionych ani jeden nie wyszedł pozytywny (w 2 cyklach) :/
pozdrawiam i trzymam kciuki :)
Weronika ja na Twój problem się nie wypowiem bo to Aga jest ekspertem w tej dziedzinie i sama z umiarem staram się korzystać z Jej wiedzy :) :) ja też mam troszkę problmemów i wątpliwości w tym cyklu...no i zdecydowanie stwierdzam, że nie mam szczęścia do testów owu :) fajnie masz, żę Tobie wychodzą...bo mi na 16 zrobionych ani jeden nie wyszedł pozytywny (w 2 cyklach) :/
pozdrawiam i trzymam kciuki :)
Hmm ja mam wątpliwośći ;p wg testów owu wyszło że tym razem miałam owu 20 dnia cyklu a zeszły cykl miałam 28 dniowy już myślałam że w końcu mi się uregulowały... AgaB tak późna owulacja w wypadku cyklu 28 dniowego nie jest prawidłowa prawda? Może ten cykl mi się wydłużył do 30 paru dni...
A jest możliwe aby długość cyklu była zależna od tego który jajnik jajeczkuje i raz mieć 28 dniowe a raz 35 dniowe cykle...
A jest możliwe aby długość cyklu była zależna od tego który jajnik jajeczkuje i raz mieć 28 dniowe a raz 35 dniowe cykle...
witam was kochane. Ja testy chwale sobie,1 raz uzylam w zyciu i w cyklu gdy testowalam testy-zaszlam :),moj pecherzyk w owu na pekniecie mial jakies 25-26 mm,niby tyle musi miec by pekl.Dziewczyny-nie ma jak zaskoczenie,ale wierzcie w siebie i podchodzcie na luzie-bo co ma byc bedzie.Jak pamietacie mi natura w maju zrobila psikusa:) i mam fasolke 7tygodniowa:)
ja już w sumie tracę wiarę w testy owu...wczoraj byłam na usg i jest pęcherzyk 19mm. lekarka powiedziała, że za średnio 1-2 dni powinien pęknąć (20-21mm). wróciłam do domu i zrobiłam test owu...i nagatywny...pomyślałam, że może te z allegro beznadziejne są i wracając kupiłam w aptece...arobiłam wczoraj wieczorem ten nowy..nagatywny...dziś rano tamten z allegro i też nagatyw..ja już nie kapuję :/ chyba wyrzuce je w cholere... czy może być tak, że mam pęcherzyk a nie ma pik`a przed owu? może ja jakaś dziwna jestem :/
A moj mezus dzis zakupil testy owulacyjne ale nie wiem czy ich uzyje raczej odpuszcze ten cykl a noz widelec sie uda tak jak za pierwszym razem:) Dzisiaj mialam bardzo smutny dzien zastanawialam sie jak daleko w ciazy bym byla gdyby nie poronienie, jak bym wygladala,jak dzidzius by szalal w brzuszku oj chyba pojde spac zeby nie myslec.
Pozdrawiam przyszle mamuski:)
Pozdrawiam przyszle mamuski:)