Widok
Stokke xplory - pomoc dla fanek i niezdecydowanych :)))
Witam wszystkich zainteresowanych wózkami stokke:)
poczytałam trochę na forum i widzę,że brak jest konkretnych info na temat tego wózka:( chętnie pomogę, doradzę i odpowiem na wasze pytania :) użytkuje stokke od ponad dwóch lat i nie zamieniłabym go na żaden inny więc może komuś pomogę przy wyborze.
zapraszam również inne użytkowniczki do wklejania zdjęć swoich stokke!!!

pozdrawiam i zapraszam
poczytałam trochę na forum i widzę,że brak jest konkretnych info na temat tego wózka:( chętnie pomogę, doradzę i odpowiem na wasze pytania :) użytkuje stokke od ponad dwóch lat i nie zamieniłabym go na żaden inny więc może komuś pomogę przy wyborze.
zapraszam również inne użytkowniczki do wklejania zdjęć swoich stokke!!!
pozdrawiam i zapraszam
DO TYCH KTÓRYM NIE PODOBA SIĘ TEN WĄTEK, NIEROZUMIEM WAS, CHYBA KAŻDY MA PRAWO NA FORUM PISAĆ I ZAKŁADAĆ NOWE WĄTKI NA TAKIE TEMATY JAKIE CHCE, WIĘC NIE WIDZE PROBLEMU I W TAKIM A JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA TO PO CO WCHODZI I CZYTA A POTEM GŁUPIO KOMENTUJE:( CO DO WYGLĄDU PRZECIEŻ NIE WSZYSTKIM MUSI SIĘ PODOBAĆ:)
CO DO DZIEWCZYNY, KTÓRA NAPISAŁA ŻE STOKKE PODOBNY JEST DO FOTELA DENTYSTYCZNEGO:)))))) CHEJ MOŻE PODAJ MI GDZIE CHODZISZ DO DENTYSTY MOŻE SIĘ TAM WYBIORE BO JESZCZE TAKIEGO FOTELA NIE WIDZIAŁAM:)))))) GRATULUJĘ BYSTROŚĆI:)
CO DO DZIEWCZYNY, KTÓRA NAPISAŁA ŻE STOKKE PODOBNY JEST DO FOTELA DENTYSTYCZNEGO:)))))) CHEJ MOŻE PODAJ MI GDZIE CHODZISZ DO DENTYSTY MOŻE SIĘ TAM WYBIORE BO JESZCZE TAKIEGO FOTELA NIE WIDZIAŁAM:)))))) GRATULUJĘ BYSTROŚĆI:)
no wlasnie,nie wszystkim:) jednych przekonasz innych nie i nic w tym zlego:)
Niestety..czasem okazuje sie ze mimo wolnosci slowa w tym kraju,spotykasz sie z dziwną reakcją ludzi,ze jesli myslisz inaczej niz ktos tam,to znaczy ze cos z Tobą nie tak....;D
pozdrawiam i nie przejmuj się az tak:)chyba nie warto...
Niestety..czasem okazuje sie ze mimo wolnosci slowa w tym kraju,spotykasz sie z dziwną reakcją ludzi,ze jesli myslisz inaczej niz ktos tam,to znaczy ze cos z Tobą nie tak....;D
pozdrawiam i nie przejmuj się az tak:)chyba nie warto...