Widok

STOMATOLOG DZICIECY

Morena Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
szukam dobrego stomatologa typowo dzieciecego takiego z wizyta adaptacyjna i super podejsciem do dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziedzia Agnieszka, lek. stomatolog Gdańsk ul.Kartuska 35 a
super podejście do dzieci, to była nasza 3 próba i teraz to córka nie może doczekać się każdej kolejnej wizyty, ciągle pyta kiedy idziemy do dentysty, a już traciłam nadzieje że kiedykolwiek otworzy buźkę :))))
podłącze się do pytania-a gdzieś na zaspie?
czy w polmedzie taki jest?
jeden z lepszych dla dzieci i dla dorosłych , którzy boją się dentysty jest na Hallera. Wiewiórka się nazywa. 4 moich znajomych jeździ tam z dziećmi, w tym jeden dojeżdża z Żukowa.
moim zdaniem dobrzy stomatolodzy dla dzieci sa na orzeszkowej w gdansku z dziecmi tam wlasnie chodze i sa zadowolone ja rowzniez.
Bardzo fajnie, ale też bardzo,bardzo drogo. Mój syn 9 letni miał dziurkę w mleczaku. Pani Doktor niby musiała leczyc zęba mleczaka kanałowo. Zapłaciliśmy 200 zł. Wszystko na ten temat. Pozdrawiam
Dodam, że chodziło mi o stomatologów z ul. Hallera Wiewiór.
ja zawsze, niezmiennie polecam dr Piosik z Wiewiorki. Ze starszym chodzimy do pani dr od dwoch lat i zawsze jestesmy zadowoleni.
a my nie polecamy Wiewiorki szczegoly na mail,,,,
Proszę o szczegóły na maila kajtek123.79@o2.pl na temat stomatologa
NAprawdę polecam dr Irenę Sulimę - http://www.sulident.pl
Gdańsk,ul. Królowej Jadwigi 29

Extra podejście do dzieci,telewizor z bajkami,balony a'la zęby,kolorowanki i naklejki w nagrodę. Naprawdę super babeczka,chodzę do niej od samego początku z moją córcią.
Koleżanka chodzi z synkiem do ETC na Zaspie. O ile wszędzie płakał...to tam akurat chodzi chętnie :)
ja chodze do dr.KOWALCZYKA w przychodni na morenie bardzo fajny dentysta z podejsciem do dzieci ,polecam .
ole możesz mi napisać czemu nie polecasz wiewiórki ?
kasharas@o2.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry