Widok

STRASZNY SALON NIE POLECAM!

Byłem w tym salonie na zabiegu czekoladowym.
Cały zabieg zaczął się bardzo miło. Miła pani kosmetyczka. Rozsądnie odpowiedziała mi na kilka pytań odnośnie zabiegu.
W pierwszej części zabiegu - bardzo przyjemny masaż ciepła czekoladą. Doznania super.
Po masażu pani kosmetyczka nałożyła maseczke algową, z którą leżałem prawie godzine czasu... ?? (maseczka algowa i godzina ?)
No nic. Czas to nic strasznego. Lecz podczas tej godziny nie dało rady zrelaksować się przy miłej muzyce ponieważ non stop było słychać stukanie szuranie kartonami i na dodatek głośne rozmowy i śmiechy obsługi salonu. Czy oni nie wiedzą, że to wszystko słychać za tą cienką tekturową ścianką ?

Ogólnie nie polecam. Pieniądze wyrzucone w błoto a relaksu zero.
Moja ocena
obsługa: 2

oferta: 5

jakość usług: 2

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 3

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bardzo dziękuje za opinię i miłe słowa na mój temat.
Nie zgodzę się natomiast z pańską opinią odnośnie maseczki algowej, gdyż zabieg ten trwa zawsze od 15 do 20 minut.
Bardzo mi przykro, że hałasy nie pozwoliły Panu się zrelaksować.
Niestety nic nie mogę w tej sprawie poradzić bo póki co nie posiadam odpowiednich warunków, żeby stworzyć w pełni komfortowy klimat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
skoro nie może Pani zapewnić warunków i klimatu odpowiedniego do wykonania usługi, to po prostu tego nie wykonuje się, albo robi tak, żeby było dobrze, a nie na łapu-capu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
jak mozna kogos oceniac nie znajac kogos dobrze...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry