Kosmetyka Justyna Wilczewska

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Tadeusza Kościuszki 113

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
W końcu wątek zamknięty Miło, że Pani wróciła :) Polecam
~tt
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 grudnia 2015

polecam ten salon wątek zamknięty zawsze bardzo miła atmosfera, przystępne ceny, polecam szczególnie panią Asię...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 stycznia 2015

Polecam wątek zamknięty Korzystam kilka razy w roku, naprawdę jest co polecać. Sprawnie,...
~Czarna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 stycznia 2014

super kosmetyczka polecam wątek zamknięty polecam p.Justyne super wykonuje swoja prace. lubi to co robi i robi to z...
~p.k.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 lutego 2012

STRASZNY SALON NIE POLECAM! wątek zamknięty Byłem w tym salonie na zabiegu czekoladowym. Cały zabieg zaczął się bardzo...
~Pan A.
3

dodano: 4 lutego 2012

ZDECYDOWANIE POLECAM!!! wątek zamknięty Odwiedziłam Salonik po raz trzeci.Utwierdzam się w przekonaniu ,iż na prawdę...
~Baśka
-

dodano: 28 lutego 2012

POLECAM wątek zamknięty Pani Justyna jest przesympatyczną profesjonalistką. Skorzystałam raz z Jej...
~kasik
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 listopada 2011

Polecam jak najbardziej wątek zamknięty Jestem stałą Klientką. Korzystałam już z usług Pani Justyna jak jeszcze...
~Żelka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 listopada 2010

Godny polecenia wątek zamknięty Pani Justynka niesamowicie mnie zaskoczyła! Do gabinetu kosmetycznego...
~Czarna
-

dodano: 7 listopada 2010

rewelacja!! wątek zamknięty profesjonalizm i wewnętrzny spokój pani Justynki sprawia, że nawet depilacja...
~ane
-

dodano: 15 października 2010

Polecam! wątek zamknięty Pragnę polecić gabinet Pani Justyny, po pierwszej wizycie wiem że będę tu...
~Sylwia
-

dodano: 10 sierpnia 2010

Polecam!!! wątek zamknięty Dla Pań relaks, w przyjemnej atmosferze, luzu i ciekawej rozmowy. Dla panów...
~olga
-

dodano: 16 kwietnia 2010

Polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim usługi Pani Justyny. Gabinet jest bardzo sympatycznym i...
~Agata
-

dodano: 10 marca 2010

Bardzo polecam wątek zamknięty Z usług korzystałam kilkakrotnie. Za każdym razem wychodzę miło zaskoczona -...
~Asia K.
-

dodano: 31 grudnia 2009

Super wątek zamknięty Polecam wszystkim.Bardzo miła obsługa.
~Kasia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

15

wątków

do góry