Widok

SUPER HIPER EXTRA

Mieliśmy wesele w centrum myśliwskim. Było super hiper extra. Jestem mega zadowoleni. Wszystko profesjonalnie zorganizowane. Doskonałe jedzenie, napitki i muzyka! Fantastyczna sala i połączenie z dworem. Co prawda płatność była 100% z góry ale na niczym się nie zawiedliśmy. Pan Wojtek super luzak hehehe.... Pozdrawiamy! Wszystko się fajnie udało. Nie wiem czemu tu tyle nieciekawych opinii. Może porywczy charakter pana Wojtka komuś nie odpowiadać ale jak dla nas było gicior :-) Wybieramy się tam na sylwestra. Polecamy innym!
Moja ocena
obsługa: 5

oferta: 5

kreatywność: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Było super tylko dlatego,że to wesele organizowała profesjonalna firma"PAWŁOŚ",która jako podwykonawca obsługiwała niektóre imprezy w Klubie Strzeleckim.Przypuszczam ,że te które się udały,to tylko dzięki zaangażowaniu tych ludzi!Nie dajcie się zwieść obietnicom pana Wojtka-on wogóle nie zna się na prawdziwej gastronomii!Nie liczy się z klientami i swoim personelem.Liczy się dla niego tylko zysk!Tyle,że kosztem zawiedzionych i rozczarowanych klientów!Dlatego szczerze Was ostrzegam:nie dajcie się oszukać i wykorzystać!Szkoda Waszych nerwów i pieniędzy!Jeśli ktoś mi nie wierzy,to niech się sam o tym przekona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry