Widok
SUPER! POLECAM!
...
Polecam ten salon w 100%. Suknie są orginalne jak nigdzie w trójmiescie, pani Tyszkiewicz bardzo miła świetnie doradza, dobrała mi dodatki, doradziła fryzure, poleciła makijażystkę. Do tego w prezencie dostałam welon.
Polecam ten salon w 100%. Suknie są orginalne jak nigdzie w trójmiescie, pani Tyszkiewicz bardzo miła świetnie doradza, dobrała mi dodatki, doradziła fryzure, poleciła makijażystkę. Do tego w prezencie dostałam welon.
Moja ocena
Tyszkiewicz
kategoria: Salony mody ślubnej
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: -
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: -
6.0
* maksymalna ocena 6
Witam, ja rowniez skorzystalam z salonu pani Tyszkiewicz,fakt jest duzy wybor w trojmiescie w salonach ale to tak samo jak kupic kiecke na rynku made in China. U pani Tyszkiewicz sa oryginalne jedyne w swoim rodzaju sukienki, a slubu sie nie planuje z miesiaca na miesiac trzeba sie wiec liczyc z czasem uszycia kreacji w koncu musi byc perfect "ta jdyna" - prawda. Takze nie rozumie much na nosie co niektorych pan. Pani Tyszkiewicz poswiecila mi bardzo duzo czasu wszystko bylo zapiete na ostatni guzik !! bylo nie bylo, bylam w rekach profesjonalistki nie bez powodu pani Tyszkiewicz co rocznie staje na najwyzszym podjum na targach sukien slubnych . Takze polecam w 100% bedziecie zadowolone :)