Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty Ciesze się że trafiłam do pani Tyszkiewicz. Jestem zadowolona do dzisiaj...
~dobra.usia
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2013

Suknie ślubne wątek zamknięty Wszystkim paniom, które zastanawiają sie gdzie uszyć swoją wymarzoną suknie...
~Magda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 maja 2012

Śmiało polecam :) wątek zamknięty Bardzo miłe panie, pomocne na każdym kroku. Kupiłam w tym salonie swoją...
~Magda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2011

SUPER! POLECAM! wątek zamknięty ... Polecam ten salon w 100%. Suknie są orginalne jak nigdzie w trójmiescie,...
~Marianna
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 marca 2010

Za daleki termin... wątek zamknięty Salon odwiedziłam w grudniu 2009 roku.Nie przymierzyłam ani jednej sukni bo...
~Ika
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 lutego 2010

kiepsko;-( wątek zamknięty odwiedziłam ten salon i po przeczytaniu pozostałych opinii nie jestem skłonna...
~ania
-

dodano: 29 października 2009

Ja polecam wszystkim orginalnym Panną Młodym wątek zamknięty Ja korzystałam z tej firmy i jestem bardzo zadowolona , suknia zjawiskowa ,...
~Ania i Piotr
-

dodano: 27 października 2009

ZDECYDOWANIE POLECAM wątek zamknięty Salon mały ale z klimatem , wystrój stylowy od razu widać że mają dobry gust...
~grudniowa panna młoda
-

dodano: 22 października 2009

zawiedziona wątek zamknięty nie polecam!!obsługa- z łaską robią cokolwiek a wybór asortymentu- to co...
~grażyna
-

dodano: 20 października 2009

OBSŁUGA DO WYMIANY wątek zamknięty Nikomu nie polaceam korzystania z tego salonu. na wstępie przywitała nas...
~pobrasita
-

dodano: 10 października 2009

Niezadowolona. wątek zamknięty Po przeczytaniu tych dobrych opini byłam bardzo zaskoczona. Fakt,ze ilość...
~Basia
-

dodano: 9 lipca 2009

POLECAM wątek zamknięty Miła obsługa, ogromny wybór sukien, dużo dodatków do kupienia. Jak dla mnie...
~Hania
-

dodano: 18 czerwca 2009

Najlepiej wątek zamknięty Skorzystałam z usług Tego salonu i goraco polecam.Obsługa bardzo miła, suknie...
~Barbara
-

dodano: 3 maja 2009

POLECAM wątek zamknięty Zanim trafiłam do tego salonu obeszłam wiele innych lecz nie znalazłam tam...
~panna młoda
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 11 stycznia 2009

Bardzo mały wybór wątek zamknięty Niestety większość sukienek ze strony jest niedostępna. Obawiam sie że...
~Aga
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

15

wątków

do góry